Tort Anabel

de delia64 in Torturi, 30 Ian 2013 | 1251 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Blatul
  • 6 oua
  • 6 linguri ulei
  • 6 linguri apa
  • 150 g zahar pudra
  • 150 g nuca macinata
  • 75 g faina
  • 1 zahar vanilat
  • 1 praf de copt
  • Crema
  • 150 g zahar pudra
  • 200 g unt
  • 3 linguri ness
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort Anabel:

Blatul


Se bat albusurile spuma cu zahar, se adauga pe rand galbenusurile, apa, zaharul vanilat, nuca si faina in care se pune praful de copt.


Se tapeteaza o forma pentru tort cu hartie de copt, adaugam compozitia de mai sus la cuptor, la o temperatura de 180 de grade.


Facem testul cu scobitoarea.


Lasam sa se raceasca in tava, scoatem blatul si-l taiem in trei parti.


Crema


Amestecam untul la temperatura camerei cu zaharul pudra si adaugam nessul.


Montam tortul astfel:


- pe un platou intins asezam prima parte din blat, crema


- a doua parte, din nou crema


- procedam la fel si cu ultima parte


Deasupra ornam cu crema si optional presaram nuca de cocos.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort Anabel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

delia64 1

01.02.2013, 08:48

Nici o problema ,facem inca unul ca s-a terminat.

diana_k 1

02.02.2013, 21:05

delia64 1

04.02.2013, 20:18

Multumesc Diana

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tort cu cafea, mure si sos de vin rosu