Tort Barbie

de ana in Torturi, 20 Iun 2010 | 6515 vizualizari

 

Acest tort l-am facut pentru ziua unei fetite!

 

INGREDIENTE

  • 500 ml lapte
  • 1 plic puding de vanilie
  • 500ml  frisca+300 ml pentru ornat
  • 300 gr zmeura
  • 300 gr piersici
  • 3 plicuri gelatina.
  • 1 esenta mare de vanilie
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort Barbie:

Preparam pudingul de vanilie urmand pasii de pe plic si o lasam sa se raceasca.


Dizolvam gelatina si incorporam in pudingul caldut.Frisca o batem spuma, o incorporam in pudingul rece ,adaugam vanilia.Compozitia am impartit-o in 2 si intr-una am pus zmeura pasata,iar in cealalta piersici pasate .Intr-un castron tapetat cu folie alimentara , cu fundul destul de ingust, asezam in straturi dupa preferinte cele 2 compozitii.(La acesta nu i-am mai facut blat din lipsa de timp,dar merge intre ele un disc sau 2).


Lasam peste noapte la rece si apoi ornam dupa imaginatie sau ca in imagine.Eu am facut un cilindru in mijloc dupa ce am rasturnat ca sa pot pune papusa.


Sper ca sectiunea s-o primesc curand!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort Barbie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

5.6L Digital TimeSelect

- 14 %
699.99 lei
599.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (28)

ana 1

25.06.2010, 22:14

Mena

tanyapatap 1

10.12.2010, 23:21

jolygina 1

29.07.2013, 21:28

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

7063 puncte

katty

6373 puncte

Rocsi

5828 puncte

Constelatialeu

5665 puncte

oanapl

4396 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tochitura dunareana
  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cornuri cu cremwursti

ieri la 20:51

Tort profiterol cu crema de vanilie si ciocolata cu cafea

de Rocsi 9

ieri la 19:34

Sandwich cald American

pe 23.02 la 20:36

Chec cu cireșe confiate și sâmburi de cacao

pe 23.02 la 19:20

Supa crema din brocoli, conopida si cartofi mov

pe 22.02 la 21:10

RETETA RECOMANDATA
Tort Padurea Neagra