Tort ciocolatos

de Constelatialeu in Torturi, 16 Ian 2013 | 1581 vizualizari

 

Ciocolata,frisca si iar ciocolata si iar frisca si ma opresc ca am zis destul...

 

INGREDIENTE

  • 400 g zahar
  • 100 ml apa
  • 1 pachet unt
  • 1 pachet cacao
  • 3 linguri faina
  • 10 oua
  • frisca decor
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort ciocolatos:

Se amesteca zaharul cu apa si cacaoa se pune pe baie de abur si se face ca o ciulama. Se lasa la rece, dupa ce s-a racit se adauga galbenusurile, unul cate unul. Aceasta compozitie se imparte in doua, intr-o parte se pune faina si albusurile batute spuma, se tapeteaza o forma de tort si se da la cuptor. E gata cand trece testul scobitorii, primele 20 minute nu se deschide cuptorul. In jumatatea cealalta se adauga untul frecat spuma se da la rece cat timp se raceste blatul. Se mai mixeaza inainte sa fie umplut tortul.S e taie tortul in doua sau trei, se umple cu crema, se pot adauga visine din visinata si se orneaza cu frisca..


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort ciocolatos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Lorra 1

17.01.2013, 10:17

gaby_gabytza 1

17.01.2013, 13:40

wow minunat

Sim0na 1

17.01.2013, 22:00

la favorite cu el

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dovlecei crocanti
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tort caramel cu fundite de ciocolata - reteta numarul 100