Tort cu branza

de Ina in Torturi, 11 Iun 2010 | 4054 vizualizari

 

Un tort de 500 lei :D ( parca atat costa robotul de bucatarie, nu? :))) )

 

INGREDIENTE

  • Blat:  
  • un plic mix pentru 9 torturi,
  •  un ou,
  •  100 g unt
  • Umplutura:  
  • 1 ou,
  • 5 linguri zahar,
  • 1 lingura faina,
  • 200 ml lapte,
  • 3 galbenusuri,
  • 250 g branza dulce,
  • 100 g stafide,
  • 3 albusuri,
  • Pentru decorat:  
  • Zahar pudra
  • Ciocolata menaj pentru ras
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu branza:

Blatul: mixul cu un ou si 100 g. unt se framanta rapid cu mana pana se obtine o pasta compacta, pe care o intindem in tava unsa cu ulei si tapetata cu faina, formand si o bordura de 3 cm. inaltime.

Umplutura: intr-un vas se amesteca un ou cu 2 linguri cu zahar si o lingura cu faina. Laptele se adauga treptat , apoi fierbem totul amestecand continuu, pana obtinem o crema ca o smantana groasa. Lasam sa se raceasca.

In alt vas frecam 3 galbenusuri cu 3 linguri de zahar, adaugam branza de vaci, stafidele si crema de lapte racita. La final se adauga 3 albusuri batute spuma. Umplutura o turnam peste aluat, apoi dam la cuptor 50 minute, la foc mic.

Cand se raceste decoram cu zahar pudra si ciocolata rasa.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (53)

Ina 1

17.06.2010, 18:52

Sefu', vad ca fetele au sters torturile, la al meu n-am acces, au trecut 3 zile de la postare
Da' cica esti tu un tip de treaba si gasesti cu siguranta o solutie

mena29 1

17.06.2010, 23:02

Bafta Ina! Arata foarte bine

Ina 1

18.06.2010, 08:05

Sa fie, Mena!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert placinta cu rahat
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

RETETA RECOMANDATA
Tort cu 3 feluri de mousse de ciocolata