Tort cu branza, biscuiti si fructe

de jolygina in Torturi, 14 Iun 2010 | 6123 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • blat:
  • 200g biscuiti simpli si 80g unt topit
  • stratul de branza:
  • 5 foi de gelatina
  • 400g branza dulce de vaci
  • 125g smantana groasa dulce
  • 4 linguri de zahar pudra
  • zeama si coaja de la o lamaie
  • 200 g frisca
  • 100g piscoturi
  • glazura:
  • 300g sirop limpede de struguri si 5 foi de gelatina
  • ornare:100 g capsuni si frisca
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu branza, biscuiti si fructe:

Se sfarma biscuiti cu sucitorul si se amesteca cu untul lichid apoi asezati-l pe fundul formei in care face-ti tortul si dati-l la rece.

Intre timp cele 5 foi de gelatina se inmoaie in apa rece.

Se amesteca bine smantana cu branza dulce, zaharul si zeama si coaja de lamaie.

Incalzeste intr-un vas 3 linguri din compozitia de branza si desfa gelatina in ea dupa care incorporeaz-o in toata compozitia de branza, bate bine frisca si adaug-o si pe ea. aseaza 1/3 din amestecul de branza cu gelatina peste blatul de biscuiti si niveleaza iar peste acest blat se asaza piscoturile si apoi restul de braza. Pune tarta la frigider 2 ore. Pentru glazura se pune gelatina la inmuiat in apa rece apoi se dizolva la foc mic in 3-4 linguri de sirop de struguri, dupa care o amesteci cu restul de sirop

se toarna pest tort uniform. Se orneaza cu frisca dupa preferinta, si capsuni



Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu branza, biscuiti si fructe" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

lstanciu37 1

14.06.2010, 12:26

nadina73 1

15.06.2010, 18:27

foarte bun5 furcu

jolygina 1

04.09.2011, 16:18

multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu branza la cuptor

de oanapl 5

ieri la 23:06

Inghetata din avocado si fistic

de Lau 9

ieri la 21:41

Inghetata cu pepene galben si  mascarpone

de katty 5

ieri la 21:40

RETETA RECOMANDATA
Tortulet de biscuiti cu budinca si fructe