Tort cu branza si visine

de gaby_gabytza in Torturi, 22 Iun 2013 | 2415 vizualizari

 

INGREDIENTE

blat

  • 13 piscoturi
  • 15 biscuiti

crema

  • 1 kg branza
  • 5 linguri lapte
  • 300 g zahar pudra
  • 1 esenta lamaie
  • 1 lingura nuca de cocos
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • visine
  • 1 plic gelatina

decor

  • ciocolata
  • 1 lingura unt

sirop

  • compot visine
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu branza si visine:

Stoarcem branza de zer daca are si o dam la frigider 30 min.Dupa o mixam bine cu laptele si zaharul pudra.Adaugam visinele spalate si fara samburi, esenta,nuca de cocos si plicurile de zahar vanilat.La sfarsit adaugam plicul de gelatina dizolvata in 100 ml apa si preparat conform instructiunilor de pe plic


Pregatim o tava cu inel detasabil si asezam piscoturile trecute prin compot de visine.Rasturnam crema peste piscoturi si asezam biscuiti deasupra peste toata crema.


Topim o ciocolata neagra impreuna cu untul pe baie de aburi si rasturnam pe toata suprafata biscuitilor.La sfarsit decoram cu cateva visine si dam la frigider cca 2-3 ore inainte sa-l servim


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu branza si visine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (35)

ralu_ca 1

23.06.2013, 14:45

arata fff bine!

Dea_Dea 1

23.06.2013, 16:07

Ce bun este!!

Bya Ralu 1

24.06.2013, 00:13

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Tort de mere cu visine (2)