Tort cu budinca si visine

de gaby_gabytza in Torturi, 25 Iun 2013 | 2665 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • blat
  • 14 piscoturi
  • crema
  • 6 galbenusuri
  • 1 l lapte
  • 300 g branza vaci
  • 1 plic budinca vanilie
  • 250 g zahar
  • 1 lingura zahar pudra
  • visine
  • 2 plicuri gelatina
  • decor
  • 1 plic tort gelee rosu
  • visine
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu budinca si visine:

Pregatim crema punand 800 ml lapte la fiert. Zaharul si galbenusurile le mixam pana se topeste zaharul, dupa adaugam restul de lapte si budinca. Dupa ce a fiert laptele il luam putin de pe foc si il amestecam cu crema de budinca. Punem din nou laptele la fiert la foc mic pana incepe crema sa se ingroase. Lasam sa se raceasca si adaugam plicurile de gelatina preparate conform instructiunilor de plic. Scoatem samburii de la visine si le amestecam cu branza si zaharul pudra. Adaugam crema de budinca peste si amestecam bine.


Pregatim o tava cu inel detasabil (a mea curgea asa ca i-am pus o folie pe fund) si asezam piscoturile. Deasupra adaugam crema si dam la rece cca 2-3 ore.


Scoatem tortul de la frgider si il acoperim deasupra cu visine. Dizolvam plicul de tort gelee conform instructiunilor de plic si adaugam peste visine. Dam din nou minim o ora la frigider dupa care scoatem peretii tavii si putem servi

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu budinca si visine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (29)

iri_iri 1

25.06.2013, 21:10

Rocsi 1

25.06.2013, 22:47

O felie mare si pentru mine

gaby_gabytza 1

26.06.2013, 09:24

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

Gem de caise

de RODIMUR 4

ieri la 18:38

RETETA RECOMANDATA
Tort cu crema de ciocolata si visine