Tort cu budinca si visine

de gaby_gabytza in Torturi, 25 Iun 2013 | 3991 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • blat
  • 14 piscoturi
  • crema
  • 6 galbenusuri
  • 1 l lapte
  • 300 g branza vaci
  • 1 plic budinca vanilie
  • 250 g zahar
  • 1 lingura zahar pudra
  • visine
  • 2 plicuri gelatina
  • decor
  • 1 plic tort gelee rosu
  • visine
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu budinca si visine:

Pregatim crema punand 800 ml lapte la fiert. Zaharul si galbenusurile le mixam pana se topeste zaharul, dupa adaugam restul de lapte si budinca. Dupa ce a fiert laptele il luam putin de pe foc si il amestecam cu crema de budinca. Punem din nou laptele la fiert la foc mic pana incepe crema sa se ingroase. Lasam sa se raceasca si adaugam plicurile de gelatina preparate conform instructiunilor de plic. Scoatem samburii de la visine si le amestecam cu branza si zaharul pudra. Adaugam crema de budinca peste si amestecam bine.


Pregatim o tava cu inel detasabil (a mea curgea asa ca i-am pus o folie pe fund) si asezam piscoturile. Deasupra adaugam crema si dam la rece cca 2-3 ore.


Scoatem tortul de la frgider si il acoperim deasupra cu visine. Dizolvam plicul de tort gelee conform instructiunilor de plic si adaugam peste visine. Dam din nou minim o ora la frigider dupa care scoatem peretii tavii si putem servi

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu budinca si visine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (29)

iri_iri 1

25.06.2013, 21:10

Rocsi 1

25.06.2013, 22:47

O felie mare si pentru mine

gaby_gabytza 1

26.06.2013, 09:24

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9081 puncte

Rocsi

5723 puncte

mirela0911

3857 puncte

katty

3367 puncte

mihaelar63

3252 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert gogosi de post
  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

  • 24

    MA

  • 25

    MI

  • 26

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulada de cartofi, cu sunca si cascaval

de RODIMUR 7

ieri la 19:01

Placinta cu foi de cartofi, sunca si branza

de Rocsi 9

ieri la 18:34

Ciorba rapida de salau

pe 24.11 la 23:57

Tort Unicorn

pe 24.11 la 16:32

Tort pentru 2 aniversari

pe 24.11 la 16:16

RETETA RECOMANDATA
Tort aniversar - un an de bucataras(reteta nr. 250)