Tort de biscuiti cu budinca

de T I M E A in Torturi, 8 Feb 2012 | 11907 vizualizari

 

Un desert gustos si rapid pe placul celor mici, dar nu numai :)

 

INGREDIENTE

  • Pentru blat
  • 400 gr biscuiti
  • 170 ml lapte
  • 100 gr margarina Rama Maestro
  • 130 gr zahar
  • 2 linguri cacao
  • 1 esenta rom  
  • Pentru budinca
  • 1 plic praf budinca ciocolata
  • 450 gr lapte
  • 3 linguri zahar
  • Pentru ornat:
  • ciocolata lapte si ciocolata alba 
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort de biscuiti cu budinca:

Intr-un bol zdrobim biscuitii cu mana si amestecam cu cele 2 linguri de cacao.


Punem laptele pe foc impreuna cu zaharul si lasam sa fiarba 5 min. Luam de pe foc si adaugam margarina amestecand pana se topeste. Apoi adaugam esenta de rom si turnam peste biscuiti amestecand pana se omogenizeaza.


Compozitia obtinuta o turnam intr-o forma de tort de 24 sau 26 cm tapetata cu folie de Al. Punem la frigider timp de o ora, sau la congelator 10 min.


Intre timp pregatim budinca dupa instructiunile de pe plic.


Scoatem forma, turnam budinca usor racita, nivelam si mai punem la frigider cateva minute sa se raceasca.


Ornam cu ciocolata topita. Sau se poate servi si cu fructe....cum doriti :)

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de biscuiti cu budinca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (30)

Alexandra Elena 1

03.04.2013, 22:42

yummy ,e la favorite

Panacris 1

04.04.2013, 10:06

tanyapatap 1

08.06.2014, 17:28

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Zucchini in crusta de pesmet cu parmezan

de Adi 4

la 13:59

Șarlota Diplomat, cu portocale

de RODIMUR 5

la 00:30

Tort de ciocolată şi cafea cu glazură oglindă

de Ancutsa 5

ieri la 23:27

Biscuiti vitralii

ieri la 21:46

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu mascarpone si blat de biscuiti