Tort cu capsuni

de gaby_gabytza in Torturi, 20 Iul 2012 | 2502 vizualizari

 

INGREDIENTE

blat

  • 6 oua
  • 8 linguri zahar
  • 6 linguri faina
  • 1 praf de sare
  • 1 plic zahar vanilat
  • 3 linguri nuca de cocos
  • coaja rasa de la 1 lamaie
  • 2 linguri cu ulei

crema

  • 300 ml smantana
  • 200 g iaurt
  • 1 plic gelatina
  • 100 g capsuni

decor

  • 1 plic de tort jelle rosu
  • capsuni
  • visine
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu capsuni:

blat;


albusurile le batem spuma cu un praf de sare,adaugam zaharul treptat si mixam pana devine o spuma lipicioasa.


Adaugam galbenusurile amestecate cu uleiul,amestecam usor cu o lingura si adaugam faina amestecata cu praful de copt,nuca de cocos.


Incorporam usor in compozitie cu miscari de sus in jos.


Se toarna compozitia in tava tapetata cu hartie de copt si se da la cuptorul preincalzit pana trece testul cu scobitoarea.


crema;


mixam smantana cu 200 g zahar pudra,adaugam iaurtul si amestecam.


Gelatina o amestecam cu 3-4 linguri de apa rece, o lasam la hidratat si o dizolvam pe baie de aburi dupa care o amestecam cu crema.


Dam la rece pana incepe sa se intareasca.


Blatul racit il taiem in doua, asezam prima foaie, o insiropam, adaugam capsuni taiate bucati si jumatate de crema,asezam a 2-a foaie o insiropam si punem restul de crema.


Deasupra adaugam capsuni si cirese fara samburi .


Preparam plicul de tort jelle conform instructiunilor de pe plic,lasam cateva secunde sa se raceasca si turnam deasupra.


Am dat tortul la frigider 2 ore

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu capsuni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

gaby_gabytza 1

17.09.2012, 20:54

olivee 1

22.09.2012, 14:59

mihaelar63 1

27.09.2012, 09:02

Ce dor imi este de ceva bun cu capsuni

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

5498 puncte

Panacris

4570 puncte

mirela0911

2459 puncte

 Adi

2000 puncte

mihaelar63

1874 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tort cu nuca si ciocolata