Tort cu ciocolata si fructe de padure

de Dana_Retetegg in Torturi, 3 Ian 2012 | 2955 vizualizari

 

Acesta a fost unul din torturile noastre in noaptea dintre ani!

 

INGREDIENTE

  • 1 blat de tort simplu,
  • 2 plicuri 'creme ole',
  • 1 cutie finetti,
  • 250 gr zahar,
  • 2 plicuri zahar vanilat,
  • 600 ml lapte,
  • 200 ml apa,
  • esenta de rom,
  • fructe de padure,
  • cocos pt decor.
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu ciocolata si fructe de padure:

Am taiat blatul in 3 si l-am insiropat cu sirop din: 200 ml apa, zahar vanilat, 150 gr zahar, esenta de rom.


Plicurile de creme ole le-am amestecat cu restul de zahar si 600 ml lapte (pe plic scrie 400 ml x 2 = 800, dar eu va recomand doar 600 ml ca sa fie mai tare crema). Cand s-au omogenizat, am adaugat finetti si am mixat bine.


Am lasat crema la rece aprox 30 de min.


Apoi am asamblat tortul, am pus pe fiecare felie de blat insiropat crema de cioco (cat mai multa) si fructe de padure.


Am imbracat tortul in cioco si l-am decorat cu fructe de padure si cocos (iubi s-a ocupat de sablonul pt 2012 si m-a ajutat sa iasa totul ok).


A fost delicios, am primit laude si de la gazdele noastre de la Revelion si l-am laudat si noi:))

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu ciocolata si fructe de padure" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 8 %
249.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

gaby_duceag 1

05.01.2012, 21:10

))))))

mena29 1

09.01.2012, 15:12

Dana_Retetegg 1

09.01.2012, 15:58

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă de legume pasate, cu ceapă roșie și crutoane

de RODIMUR 5

ieri la 22:51

Poale-n brau

de RuxyRux 9

ieri la 21:41

Mamaliga in straturi cu oua

ieri la 19:53

RETETA RECOMANDATA
Tort aniversar cu zmeură şi ciocolată