Tort cu ciocolata si fructe de padure

de Dana_Retetegg in Torturi, 3 Ian 2012 | 3485 vizualizari

 

Acesta a fost unul din torturile noastre in noaptea dintre ani!

 

INGREDIENTE

  • 1 blat de tort simplu,
  • 2 plicuri 'creme ole',
  • 1 cutie finetti,
  • 250 gr zahar,
  • 2 plicuri zahar vanilat,
  • 600 ml lapte,
  • 200 ml apa,
  • esenta de rom,
  • fructe de padure,
  • cocos pt decor.
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu ciocolata si fructe de padure:

Am taiat blatul in 3 si l-am insiropat cu sirop din: 200 ml apa, zahar vanilat, 150 gr zahar, esenta de rom.


Plicurile de creme ole le-am amestecat cu restul de zahar si 600 ml lapte (pe plic scrie 400 ml x 2 = 800, dar eu va recomand doar 600 ml ca sa fie mai tare crema). Cand s-au omogenizat, am adaugat finetti si am mixat bine.


Am lasat crema la rece aprox 30 de min.


Apoi am asamblat tortul, am pus pe fiecare felie de blat insiropat crema de cioco (cat mai multa) si fructe de padure.


Am imbracat tortul in cioco si l-am decorat cu fructe de padure si cocos (iubi s-a ocupat de sablonul pt 2012 si m-a ajutat sa iasa totul ok).


A fost delicios, am primit laude si de la gazdele noastre de la Revelion si l-am laudat si noi:))

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu ciocolata si fructe de padure" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

gaby_duceag 1

05.01.2012, 21:10

))))))

mena29 1

09.01.2012, 15:12

Dana_Retetegg 1

09.01.2012, 15:58

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Tort cu mousse de ciocolata si mousse de piersici