Tort cu crema de branza

de Lau in Torturi, 4 Iul 2011 | 1854 vizualizari

 

acest tort lam facut pentru puiul cel mare care a facut 6 ani

 

INGREDIENTE

  • BLAT
  • 10 oua
  • 9 linguri faina
  • 12 linguri zahar
  • 1 praf de sare
  • esenta de lamaie
  • CREMA DE BRANZA
  • 250 g crema de branza
  • 300 g branza de vaci
  • 200 g zahar pudra
  • esenta de vanilie
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu crema de branza:

Se unge o tava cu ulei si se tapeteaza cu hartie de copt


Se separa albusurile de galbenus. Albusurile le batem spuma cu un praf de sare. Adaugam zaharul si mixam pana devine o spuma lucioasa ca la bezea, apoi adaugam galbenusurile unul cate unul si mixam dupa fiecare. Adaugam esenta si faina cernuta, omogenizam. Turnam compozita in tava si dam la cuptorul incalzit pana trece testul cu scobitoarea.


Pentru crema de branza, amestecam toate ingredientele.


Cand s-a racit blatul il taiem in 2, asezam prima foaie insiropam-adaugam crema de branza-a 2 foaie insiropam si decoram dupa plac


Eu am vrut sa il fac pe ben 10 dar din lipsa de timp nu mi-a reusit.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu crema de branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

MIUTA 1

05.07.2011, 00:20

La multi ani copilasului!

Lau 1

05.07.2011, 12:17

miuta mersi

mihaelaM 1

05.07.2011, 13:45

La multi ani pt Daniel si tot ceea ce-si doreste sa DD sa se implineasca

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

MotanLaOale

14520 puncte

RODIMUR

7690 puncte

Andreea Caroline

7300 puncte

oanapl

7170 puncte

-Licurici-

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura Regina Maria
  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

  • 23

    MI

RETETA RECOMANDATA
Tort Excelent