Tort cu crema de branza

de Lau in Torturi, 4 Iul 2011 | 2547 vizualizari

 

acest tort lam facut pentru puiul cel mare care a facut 6 ani

 

INGREDIENTE

  • BLAT
  • 10 oua
  • 9 linguri faina
  • 12 linguri zahar
  • 1 praf de sare
  • esenta de lamaie
  • CREMA DE BRANZA
  • 250 g crema de branza
  • 300 g branza de vaci
  • 200 g zahar pudra
  • esenta de vanilie
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu crema de branza:

Se unge o tava cu ulei si se tapeteaza cu hartie de copt


Se separa albusurile de galbenus. Albusurile le batem spuma cu un praf de sare. Adaugam zaharul si mixam pana devine o spuma lucioasa ca la bezea, apoi adaugam galbenusurile unul cate unul si mixam dupa fiecare. Adaugam esenta si faina cernuta, omogenizam. Turnam compozita in tava si dam la cuptorul incalzit pana trece testul cu scobitoarea.


Pentru crema de branza, amestecam toate ingredientele.


Cand s-a racit blatul il taiem in 2, asezam prima foaie insiropam-adaugam crema de branza-a 2 foaie insiropam si decoram dupa plac


Eu am vrut sa il fac pe ben 10 dar din lipsa de timp nu mi-a reusit.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu crema de branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

MIUTA 1

05.07.2011, 00:20

La multi ani copilasului!

Lau 1

05.07.2011, 12:17

miuta mersi

mihaelaM 1

05.07.2011, 13:45

La multi ani pt Daniel si tot ceea ce-si doreste sa DD sa se implineasca

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Panacris

7901 puncte

Rocsi

7830 puncte

RODIMUR

7772 puncte

 merisor

4954 puncte

Gherca Daniela

4740 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Peste la cuptor
  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

RETETA RECOMANDATA
Tort ,,Inimioara cu fructe,,