Tort cu crema de piersici si-o dubla aniversare

de Angelina_Elena in Torturi, 15 Iul 2013 | 7287 vizualizari

COMENTARII (74)

getix 1

16.07.2013, 08:18

La muuulti ani, Daria pentru cei doi anisori alaturi de Bucatarasi ! Tortul arata superb, felicitari !

Rocsi 1

16.07.2013, 11:05

la multi ani draga Daria alaturi da noi .. Foarte frumos tortul si toate retetele ce ni le aduci mereu sunt delicioase

Angelina_Elena 1

16.07.2013, 11:33

Multumesc frumos Georgeta!

Angelina_Elena 1

16.07.2013, 11:34

Rocsi draga mea, iti multumesc din suflet!

Angelina_Elena 1

16.07.2013, 11:34

Gina

laura_n 1

16.07.2013, 15:47

suuper misto arata
multi ani alaturi de noi,te pup cu tot dragul

Angelina_Elena 1

16.07.2013, 16:18

Multumesc din suflet Laura! Te pup cu drag!

Cris2711 1

16.07.2013, 20:27

felicitari si ma bucur ca te-am intalnit aici

Angelina_Elena 1

16.07.2013, 20:35

Multumesc scumpa mea!

Angelina_Elena 1

16.07.2013, 20:35

Si eu ma bucur ca te-am intalnit aici, intr-un loc asa de frumos!

Sidy 1

17.07.2013, 07:47

Bravo tie ! FELICITARI !

DIANA B 1

17.07.2013, 09:05

FRUMOS !!!
La multi ani si la cat mai multe postari , fata frumoasa si harnica .
Halal de mama ce te-o facut

Lavinia 1

17.07.2013, 11:17

Felicitari fata draga !

babi5 1

17.07.2013, 11:24

marianascarlat 1

17.07.2013, 15:30

Felicitari!

Dya Daniela Andrei 1

17.07.2013, 19:15

Tortul arata grozav!
Felicitari !!!

Angelina_Elena 1

17.07.2013, 21:39

Multumesc frumos Diana!

Angelina_Elena 1

17.07.2013, 21:39

Multumesc Sidy!

Angelina_Elena 1

17.07.2013, 21:39

Multumesc Lavia!

Angelina_Elena 1

17.07.2013, 21:40

Babi

Angelina_Elena 1

17.07.2013, 21:40

Multumesc Mariana!

Angelina_Elena 1

17.07.2013, 21:40

Multumesc frumos Dya!

mena29 1

17.07.2013, 22:30

Bravo Elena si felicitari pentru tot ce faci!

Angelina_Elena 1

17.07.2013, 23:12

Multumesc din suflet Mena!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tort cu crema pasticera si piersici caramelizate