Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult
Gustos, simplu si rapid, atat cat ptr musafiri, cat si ptr zi cu zi!
Ptr blatul de biscuiti:
Ptr crema:
Ptr decor:
Punem intr-un bol biscuitii macinati, adaugam migdalele, untul si amestecam bine, apoi punem compozitia intr-o tava cu diametrul 24cm si indreptam bine cu o lingura, sa fie uniform. Punem la cuptorul preincalzit la 180C ptr cca 10 min, si cand e gata, lasam sa se raceasca.
Topiti ciocolata in bain marie. Puneti ricotta intr-un bol si amestecati cu mixerul pana se inmoaie, dupa care adaugati ciocolata topita, amestecati in continuare si puneti compozitia in alt bol, sau folositi un alt bol ptr a amesteca cu mixerul smantana pana devine densa si apoi puneti zaharul pudra si mai amestecati putin, trebuie sa fie ca o frisca. Apoi puneti frisca cate putin la compozitia de ciocolata si amestecati usor. Puneti crema peste blatul de biscuiti si intindeti pana e uniform. Puneti tortul la frigider ptr cel putin 2 ore.
La urma, decorati cu fulgi de ciocolata sau cu bucati de ciocolata rasa si cu cirese din dulceata.
1
Indicat e sa aveti o forma ptr coacerea blatului care se desprinde cercul si ramane partea de jos, ptr ca mutatul blatului de biscuiti e greu de facut, din cauza ca se pot sfarama!
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult