Tort cu crema de zahar ars

de Vyoleta in Torturi, 16 Aug 2011 | 2869 vizualizari

 

Un Tort cu crema de zahar ars care primeste laude intotdeauna!

 

INGREDIENTE

  • Pentru crema avem nevoie:
  • 6 Linguri zahar
  • 500 Ml lapte
  • 2 Plicuri zahar vanilat
  • 1 Cana zahar
  • 1 Fiola
  • 4 Oua
  • Pentru blat avem nevoie :
  • 3 Oua
  • 3 Linguri faina
  • 3 Linguri zahar
  • 1 Lingura ulei
  • 1 Praf de copt
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu crema de zahar ars:

Cum se prepara reteta de tort cu crema de zahar ars


1) Caramelizezi zaharul(1 cana) intr-o cratita de 2-3 l si rotesti vasul,sa fie imbracati peretii.Lasati la racit


2) Amesteci ingredientele pentru crema apoi le torni in vasul tapetat.


3) Apoi o bagi in cuptorul preincalzit,la foc mediu aprox.30 minute,cat sa o coci pe jumatate.


4) Faci blatul:bati albusurile spuma cu zaharul,apoi adaugi si celelalte ingrediente.


5) Peste crema torni compozitia pentru blat si lasi totul la cuptor inca 30-40 minute.


6) Dupa ce tortul este gata,inchideti focul si mai lasati-l in cupor cam 30 minute pentru a nu se lasa,dupa care il scoatem punem un platou deasupra cratitei apoi rasturnam cu grija,


7) Nu scoatem cratita pana nu se raceste tortul cu crema de zahar ars.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu crema de zahar ars" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

RuxyRux 1

18.08.2011, 22:42

Arata superb si e o bunatate

nadina73 1

22.08.2011, 14:46

Bun venit arata minunat

Vyoleta 1

22.08.2011, 15:08

multumesc nadina73

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Minitortulete cu crema de branza si matcha