Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Un Tort cu crema de zahar ars care primeste laude intotdeauna!
Cum se prepara reteta de tort cu crema de zahar ars
1) Caramelizezi zaharul(1 cana) intr-o cratita de 2-3 l si rotesti vasul,sa fie imbracati peretii.Lasati la racit
2) Amesteci ingredientele pentru crema apoi le torni in vasul tapetat.
3) Apoi o bagi in cuptorul preincalzit,la foc mediu aprox.30 minute,cat sa o coci pe jumatate.
4) Faci blatul:bati albusurile spuma cu zaharul,apoi adaugi si celelalte ingrediente.
5) Peste crema torni compozitia pentru blat si lasi totul la cuptor inca 30-40 minute.
6) Dupa ce tortul este gata,inchideti focul si mai lasati-l in cupor cam 30 minute pentru a nu se lasa,dupa care il scoatem punem un platou deasupra cratitei apoi rasturnam cu grija,
7) Nu scoatem cratita pana nu se raceste tortul cu crema de zahar ars.
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult