Tort cu frisca si dulceata de visine

de Michelle in Torturi, 18 Dec 2009 | 6736 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 10 oua
  • 10 lg zahar
  • 10 lg faina
  • Crema:
  • un borcan cu dulceata de visine
  • 1 l frisca lichida
  • Sirop
  • 2 cani apa,
  • 10 lg zahar
  • rom
  • coloranti pentru decor
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu frisca si dulceata de visine:

Se face un blat padispan din ingredientele pentru blat.


Se face siropul,se caramelizeaza zaharul se stinge cu apa si se adauga romul.


Se bate batz frisca,mai adugati zahar daca va place mai dulce.


Dulceata puneti-o intr-o cratita si incalzito ca sa fie lichida.


Se taie blatul in 3.


Se aseaza blat,sirop,dulceata,frisca,blat,sirop,dulceata ,frisca,blat,sirop.


Se tapeteaza tortul cu frisca si se descoreaza dupa gust!


Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu frisca si dulceata de visine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

4.7L Digital HingedLid

- 25 %
599.99 lei
449.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

Oana 1

12.03.2010, 18:58

Vai!! ce frumos eeeFelicitari, arata superb!!

elena1988 1

02.02.2011, 16:44

adasev12 1

02.02.2011, 17:01

F FRUMOS

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mihaelar63

8623 puncte

MotanLaOale

7825 puncte

katty

6435 puncte

Lau

Lau 9

6392 puncte

Rocsi

6221 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura cu nutella si nuca
  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

  • 26

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura aromata cu gem

de katty 6

ieri la 22:45

Fusilli cu ardei gras, broccoli, masline si sos de avocado

de katty 6

ieri la 21:57

Tort cu zmeura, ciocolata și mascarpone

de oanapl 6

ieri la 21:44

Supa crema de linte cu ardei kapia  copt

de katty 6

ieri la 21:17

RETETA RECOMANDATA
Tort Vargabeles