Tort cu fructe fel de fel

de sabiradu in Torturi, 11 Dec 2010 | 4218 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 400 g zahar
  • 4 plicuri gelatina,
  • 600 ml frisca,
  • ananas ,
  • piersici,
  • stafide,
  • pere,
  • 1 esenta de vanilie.
  • blat:
  • 6 oua,
  • 7 linguri de faina,
  • 6 linguri de zahar,
  • 1 praf de copt,
  • 4 linguri ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu fructe fel de fel:

Se prepara blatul.Se separa uoale,albusurile spuma cu zahat,se adauga galbenusurile apoi faina cernuta impreuna cu zahar si uleiul.Coacem blatul apoi rece se taie in 2 felii.Crema diplomat.

gelatina se pune la inmuiat in suc de la compot.Ouale intregi se amesteca cu zaharul pe foc pana se ingroasa compozitia.Se amesteca cu gelatina si se lasa deoparte pana batem frisca .Se amesteca si aceasta cu ouale si se lasa 10 minute la frigider.Tocam fructele si le scurgem bine apoi le amestecam in crema diplomat.Se pune o foaie de blat in tava in care aranjam tortul,crema diplomat apoi a doua foaie.Se acopera si se da la rece peste noapte sau cel putin 4 ore.

Se rastoarna, si se decoreaza dupa plac sau eveniment .

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu fructe fel de fel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

MotanLaOale 1

13.12.2010, 11:30

frumos tort

sabiradu 1

13.12.2010, 15:24

Multumesc ,ma bucur ca va place

oana_pisicutza16 1

09.04.2012, 14:34

foarte frumos

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Tort cu crema de iaurt cu capsuni