Tort cu iaurt si piersici

de jolygina in Torturi, 12 Aug 2011 | 2698 vizualizari

 

cum pe data de 5 august sotul meu a implinit o frumoasa varsta i-am facut un tort cu iaurt si piersici, racoros si mare asa cum ii place lui

 

INGREDIENTE

  • blat
  • 4 oua 
  • 4 linguri de zahar 
  • 4 linguri de ulei 
  • 4 linguri de faina
  • un praf de copt
  • crema
  • un iaurt de 400 g 
  • 2 cuti de firsca lichida de 200 g
  • 4 linguri de zahar pudra
  • 3 piersici
  • o felie de pepene rosu
  • 2 plicuri gelatina granule
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu iaurt si piersici:

Facem un pandispan din oua , zahar , ulei si faina. Il bagam la copt si intre timp pregatim crema de iaurt


Punem gelatina la inmuiat in putina apa rece, iar intre timp batem frisca spuma. Cand este gata adaugam iaurtul lingura cu lingura, apoi treptat zaharul pudra. Desfacem gelatina in apa calduta (sa nu dea in clocot ) si o incorporam si pe ea in crema de iaurt cu frisca


Cand pandispanul s-a racit il taiem in doua, asezam prima foaie pe un platou intr-o forma cilindrica dupa care il insiropam cu suc de portocale. Asezam jumatate din crema de iaurt, dupa care punem 2 piersici taiate cubulete si pepenele rosu taiat si el cubulete, dupa care adaugam restul de crema si la sfarsit cea de-a doua foaie


Ornam cu frisca si piersici, eu am mai folosit la ornat si cubulete de jeleu.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu iaurt si piersici" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

Cris2711 1

14.08.2011, 15:52

minunatie de tort si La multi ani

vergi 1

14.08.2011, 20:37

la multi ani sotului bun si frumos tort

jolygina 1

15.08.2011, 23:02

multumesc frumos

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

9900 puncte

RODIMUR

9020 puncte

 merisor

6430 puncte

Rocsi

6050 puncte

Constelatialeu

6010 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Naut cu spanac si oua
  • 17

    S

  • 18

    D

  • 19

    L

  • 20

    MA

  • 21

    MI

  • 22

    J

  • 23

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pizza rolls

ieri la 21:45

Desert tort cu crema de capsuni si ciocolata

de Rocsi 9

ieri la 19:37

Desert tort cu crema Kinder Bueno

de Meea 4

ieri la 19:15

RETETA RECOMANDATA
Tort cu iaurt