Tort cu iaurt si piersici

de jolygina in Torturi, 12 Aug 2011 | 3788 vizualizari

 

cum pe data de 5 august sotul meu a implinit o frumoasa varsta i-am facut un tort cu iaurt si piersici, racoros si mare asa cum ii place lui

 

INGREDIENTE

  • blat
  • 4 oua 
  • 4 linguri de zahar 
  • 4 linguri de ulei 
  • 4 linguri de faina
  • un praf de copt
  • crema
  • un iaurt de 400 g 
  • 2 cuti de firsca lichida de 200 g
  • 4 linguri de zahar pudra
  • 3 piersici
  • o felie de pepene rosu
  • 2 plicuri gelatina granule
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu iaurt si piersici:

Facem un pandispan din oua , zahar , ulei si faina. Il bagam la copt si intre timp pregatim crema de iaurt 

Punem gelatina la inmuiat in putina apa rece, iar intre timp batem frisca spuma. Cand este gata adaugam iaurtul lingura cu lingura, apoi treptat zaharul pudra. Desfacem gelatina in apa calduta (sa nu dea in clocot ) si o incorporam si pe ea in crema de iaurt cu frisca 

Cand pandispanul s-a racit il taiem in doua, asezam prima foaie pe un platou intr-o forma cilindrica dupa care il insiropam cu suc de portocale. Asezam jumatate din crema de iaurt, dupa care punem 2 piersici taiate cubulete si pepenele rosu taiat si el cubulete, dupa care adaugam restul de crema si la sfarsit cea de-a doua foaie 

Ornam cu frisca si piersici, eu am mai folosit la ornat si cubulete de jeleu.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu iaurt si piersici" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

Cris2711 1

14.08.2011, 15:52

minunatie de tort si La multi ani

vergi 1

14.08.2011, 20:37

la multi ani sotului bun si frumos tort

jolygina 1

15.08.2011, 23:02

multumesc frumos

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Rocsi

4715 puncte

mihaelar63

3140 puncte

Constelatialeu

2900 puncte

katty

2765 puncte

RODIMUR

2382 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
RETETA RECOMANDATA
Tort cu cafea, mure si sos de vin rosu