Tort cu mousse de piersici.

de Laly in Torturi, 16 Mai 2010 | 4059 vizualizari

 

Si dupa o masa copioasa va poftesc la ceva dulce.

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet piscoturi
  • 2 borcane compot de piersici (borcane mari 720 gr)
  • 500 ml frisca
  • 2 pachete gelatina
  • 5 oua
  • 1 cana de zahar
  • esenta de lamaie sau de portocala
  • fructe la alegere,in cazul meu capsuni
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu mousse de piersici.:

Piersicile se pun la scurs.Cand s-au scurs se dau prin blender sau robotul de bucatarie pana devin o pasta.


Se pun ouale si zaharul intr-un castron.Se bat putin,pana se omogenizeaza zaharul,apoi se pun pe baie de aburi.


Intre timp sa bate frisca tare si se da la frigider.Gelatina se pune la inmuiat in 3 linguri de compot.


Se mesteca bine ouale cu un tel sa nu faca cocoloase.Cand s-a ingrosat si arata ca o smantana se ia de pe foc.Gelatina se topeste si se adauga in crema de oua.Se adauga si esenta.Se lasa putin la racit.


Se adauga piureul de piersici in frisca.Crema racita se adauga si ea in frisca.


Se tapeteaza o forma cu folie de plastic.Se pune un rand de piscoturi,unul de crema,piscoturi ,crema si la sfarsit piscoturi.La fel de bine se poate prepara un blat de pandispan,care poate inlocui piscoturile.


Se pune la frigider cateva ore pana se intareste crema.Se orneaza cu frisca si fructe dupa imaginatia fiecaruia.

 

TIPS-URI

1

piscoturi,frisca,fructe,oua,zahar

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu mousse de piersici." nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (20)

val 1

13.06.2010, 10:07

foarte reusit super
eu am combinat mure si zmeura
5 furculite din partea mea

vickyduta 1

23.11.2010, 22:20

Delicios

dmihalas 1

22.02.2011, 21:05

bravo vera!!bafta!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Oana

8060 puncte

AlexTeacher

7030 puncte

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Salam de biscuiti