Tort cu nuca caramelizata

de adayo75 in Torturi, 17 Oct 2013 | 2792 vizualizari

 

Este foarte usor de pregatit si foarte gustos, sper sa va placa .

 

INGREDIENTE

  • un blat de tort de vanilie
  • un plic de crema de vanilie
  • un plic de crema de caramel
  • 250 gr de frisca lichida
  • esenta de vanilie
  • 150 gr zahar
  • nuci 100 gr
  • caramel lichid
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu nuca caramelizata:

Se face siropul dintr-un pahar de apa cu 4 linguri de zahar si esenta de vanilie .Rand pe rand se fac cremele in boluri separate(dupa cum mentioneaza pe plic ).Se pune frisca lichida intr-un bol se adauga zaharul (depinde cat de dulce vreti,eu pun mai putin zahar pentru ca nu imi place foarte dulce) si se mixeaza aproximativ 10 minute(depinde de marca de frisca pe care o alegeti).nucile le prajiti foarte putin (eu le-am facut in cuptorul cu microunde) dupa care cu sucitorul le striviti.


Dupa ce avem tot pregatit: siropul ,cremele ,frisca , nucile , insiropam blatul de tort si apoi pe primul strat de jos punem crema de vanilie, pe cel de-al 2 cel de caramel si pe stratul de deasupra punem frisca si decoram cu nuci si carmelul lichid .



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu nuca caramelizata" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

adayo75 1

17.10.2013, 23:31

multumesc

Miha 1

18.10.2013, 08:48

bine ai venit!

Rocsi 1

18.10.2013, 19:05

Bine ai venit

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tort cu trandafiri