Tort cu Nutella Dukan

de deyutzky in Torturi, 26 Oct 2014 | 2780 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Blat(vom pregati 2 blaturi: unul de vanilie si unul de ciocolata):
  • 4 oua
  • 3 linguri de amidon
  • 6 linguri indulcitor (dupa gust)
  • 1 praf de copt
  • esenta de vanilie pt blatul alb
  • esenta de rom + 1 lgt de cacao pentru cel negru
  • Crema Nutella:
  • 750 g branza degresata
  • 3 lgt cacao
  • 3 linguri de lapte degresat
  • indulcitor dupa gust
  • esenta de rom
  • Sirop blat alb:
  • apa
  • indulcitor
  • esenta de vanilie
  • Sirop blat negru:
  • apa
  • indulcitor
  • esenta de rom
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu Nutella Dukan:

Blaturile:


Separam albusurile de galbenusuri si mixam albusurile spuma impreuna cu indulcitorul.


Adaugam pe rand galbenusurile si mixam. Dam deoparte mixerul si amestecam cu o lingura de lemn turnand amidonul amestecat cu praful de copt.


Impartim compozitia obtinuta in 2 parti egale in boluri diferite.


Intr-un bol adaugam esenta de vanilie, pentru blatul alb, iar in cealalta compozitie adaugam esenta de rom si 2 lingurite de cacao., pentru cel negru.


Tapetam o tava rotunda(cu diam de 22cm am avut eu) si turnam compozitia de cacao. Dam la cuptor pentru aprox.10-15 minute la foc potrivit. Verificam cu o scobitoare daca este gata. Scoatem blatul, il lasam la racit si turnam compozitia de vanilie si o dam la cuptor tot pentru 10-15 min.


Pregatim crema:


Intr-un bol mixam branza cu laptele, cacao, indulcitor si esenta de rom.


Dupa ce blaturile s-au racit punem blatul de cacao pe o tava, il insiropam cu sirop (amestecam apa, indulcitor si esenta de rom), adaugam 1/2 din cantitatea de crema, acoperim cu blatul de vanilie(apa, indulcitor, esenta de vanilie) si acoperim cu restul de crema.


Dam la frigider dupa care il servim.



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu Nutella Dukan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

merisor 1

26.10.2014, 20:09

Super!

Criss 1

27.10.2014, 04:48

marcela1979 1

15.11.2014, 06:04

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu branza la cuptor

de oanapl 5

ieri la 23:06

Inghetata din avocado si fistic

de Lau 9

ieri la 21:41

Inghetata cu pepene galben si  mascarpone

de katty 5

ieri la 21:40

RETETA RECOMANDATA
Tort Foret Noir