Tort cu Nuttela si nuca de cocos (Torta con Nuttela e noce di cocco)

de Micutza Luana in Torturi, 21 Apr 2013 | 1221 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 ml ulei de floarea soarelui
  • 200 gr faina tip 00
  • 200 gr faina de cocos
  • 200 ml lapte
  • un plic drojdie pt dulciuri
  • 200 gr Nuttela
  • 4 oua
  • 200 gr zahar
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu Nuttela si nuca de cocos (Torta con Nuttela e noce di cocco):

Se freaca ouale cu zaharul pana se fac spuma. Treptat adaugam uleiul, faina si faina de cocos. Se bate cu mixerul la viteza mica pana devine pufos, apoi adaugam cate un pic din lapte si la sfarsit drojdia .


Intr-o tava tapetata cu faina se adauga aluatul si deasupra se toarna Nuttela topita in prealabil la baine-marie.


Se baga la cuptor la temperatura de 180 grade timp de 30 minute .

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu Nuttela si nuca de cocos (Torta con Nuttela e noce di cocco)" nu uita sa-i faci un review.
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Bya Ralu 1

24.04.2013, 18:03

ce ciocolatos e)

Micutza Luana 1

24.04.2013, 18:07

exact cum iti place tie )

Bya Ralu 1

03.05.2013, 23:52

cahhhhhhhhh))

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tarta cu branzeturi grecesti
  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

Black Friday Oster Romania
RETETA RECOMANDATA
Tortulet cu jeleu de zmeura