Tort cu ricotta si fructe de padure

de Dulciuri cu Georgiana in Torturi, 2 Ian 2016 | 5135 vizualizari

 

La multi ani 2016 !!!!!!!!!!

 

INGREDIENTE

Blat:

  • 225 g unt
  • 200 g zahar pudra
  • 4 oua
  • 225 g faina
  • 10 g praf de copt

Crema:

  • 250 g ricotta
  • 400 ml frisca lichida
  • 40 g zahar pudra
  • fructe de padure
  • fulgi de migdale
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu ricotta si fructe de padure:

Eu am folosit fructe de padure congelate de la Lidl.Punem fructele intr-o strecuratoare sa se decongeleze.

Pentru blat mixam untul moale cu zaharul pudra, adaugam ouale unul cate unul mixand in continuare, apoi faina amestecata cu praful de copt. Omogenizam bine, turnam compozitia intr-o forma rotunda de tort in care am pus hartie de copt si introducem in cuptorul incins pentru 40-50 minute.Oprim focul si mai lasam tava in cuptor pentru 5 minute.Lasam blatul sa se raceasca.

Pentru crema mixam putin branza ricotta.Separat mixam frisca cu zaharul pudra.Peste branza adaugam cate o lingura din frisca batuta amestecand usor pana amestecam cele doua compozitii.

Taiem blatul in doua.Nu am insiropat blatul.Peste blat am pus direct fructele,apoi crema,din nou blat, fructe si crema.Am ornat cu fructe de padure si fulgi de migdale.Un deliciu.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu ricotta si fructe de padure" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

mihaelar63

6888 puncte

oanapl

5496 puncte

Rocsi

4747 puncte

katty

4390 puncte

mirela0911

3702 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tort cu mousse de ciocolata si portocale