Tort cu rubarba si merisoare (fructe goji) Dukan

de Heracleea in Torturi, 28 Mai 2013 | 4245 vizualizari

 

Pentru orice aniversare sau moment special din viata noastra!

 

INGREDIENTE

  • Rulada
  • 6 oua
  • 10 lg. indulcitor
  • 4 lg. amidon
  • vanilie
  • pentru cei la conso - gem de caise dietetic
  • pentru cei la croaziera - budinca la alegere preparata conf. instructiunilor cu 500 ml. lapte si 2-3 linguri de indulcitor
  • Crema
  • 4 galbenusuri
  • 10 lg. indulcitor
  • 1 lg. amidon
  • 10 gr. gelatina
  • 350 ml. lapte
  • 500 gr. branza Lacteea 0,2% grasime
  • rom
  • 6 lg. indulcitor
  • pentru cei la conso - merisoare
  • pentru cei la croaziera - goji sau rubarba
Portii: 10
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu rubarba si merisoare (fructe goji) Dukan:

Rulada


Se separa albusurile de galbenusuri si se bat spuma tare. Galbenusurile se freaca cu indulcitorul, vanilia si amidonul. Se incorporeaza cu grija albusul. Aluatul se toarna in tava pe hartie de copt sau foaie de silicon. Se coace la 180 gr. timp de 15-20 minute. Se scoate pe servet umed, se unge cu gem sau budinca si se ruleaza cu ajutorul servetului. Se tine invelita astfel la rece 30 minute.



Crema:


Inmuiati gelatina in apa rece conform instructiunilor, apoi amestecati-o cu laptele caldut. Galbenusurile se bat cu indulcitorul si amidonul, se adauga treptat laptele si esenta de rom. Se pune la baine-marie si se amesteca pana se ingroasa, se lasa la racit. Branza se mixeaza bine cu indulcitor, intaritor si esenta de rom. Fructele (merisoare/goji) se pun la hidratat in apa. Se amesteca crema racita cu crema de branza si se incorporeaza fructele.


Se tapeteaza un castron cu folie de plastic, rulada se taie feliute cu care se tapeteaza castronul. Se toarna crema, apoi se pune un strat de rubarba. La final adaugam un strat de feliute de rulada. Se da la frigider.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu rubarba si merisoare (fructe goji) Dukan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

Alina26 1

28.05.2013, 12:24

foarte bun!!!!

adry88 1

28.05.2013, 13:53

super bun si frumos

Rocsi 1

28.05.2013, 20:43

O bunatate

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4328 puncte

Mitinita

4091 puncte

Gherca Daniela

3906 puncte

Rocsi

3502 puncte

katty

3243 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Iahnie de fasole
  • 25

    MI

  • 26

    J

  • 27

    V

  • 28

    S

  • 29

    D

  • 30

    L

  • 01

    MA

RETETA RECOMANDATA
Tort cu cafea si scortisoara Dukan