Tort cu rubarba si merisoare (fructe goji) Dukan

de Heracleea in Torturi, 28 Mai 2013 | 2620 vizualizari

 

Pentru orice aniversare sau moment special din viata noastra!

 

INGREDIENTE

  • Rulada
  • 6 oua
  • 10 lg. indulcitor
  • 4 lg. amidon
  • vanilie
  • pentru cei la conso - gem de caise dietetic
  • pentru cei la croaziera - budinca la alegere preparata conf. instructiunilor cu 500 ml. lapte si 2-3 linguri de indulcitor
  • Crema
  • 4 galbenusuri
  • 10 lg. indulcitor
  • 1 lg. amidon
  • 10 gr. gelatina
  • 350 ml. lapte
  • 500 gr. branza Lacteea 0,2% grasime
  • rom
  • 6 lg. indulcitor
  • pentru cei la conso - merisoare
  • pentru cei la croaziera - goji sau rubarba
Portii: 10
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu rubarba si merisoare (fructe goji) Dukan:

Rulada


Se separa albusurile de galbenusuri si se bat spuma tare. Galbenusurile se freaca cu indulcitorul, vanilia si amidonul. Se incorporeaza cu grija albusul. Aluatul se toarna in tava pe hartie de copt sau foaie de silicon. Se coace la 180 gr. timp de 15-20 minute. Se scoate pe servet umed, se unge cu gem sau budinca si se ruleaza cu ajutorul servetului. Se tine invelita astfel la rece 30 minute.



Crema:


Inmuiati gelatina in apa rece conform instructiunilor, apoi amestecati-o cu laptele caldut. Galbenusurile se bat cu indulcitorul si amidonul, se adauga treptat laptele si esenta de rom. Se pune la baine-marie si se amesteca pana se ingroasa, se lasa la racit. Branza se mixeaza bine cu indulcitor, intaritor si esenta de rom. Fructele (merisoare/goji) se pun la hidratat in apa. Se amesteca crema racita cu crema de branza si se incorporeaza fructele.


Se tapeteaza un castron cu folie de plastic, rulada se taie feliute cu care se tapeteaza castronul. Se toarna crema, apoi se pune un strat de rubarba. La final adaugam un strat de feliute de rulada. Se da la frigider.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu rubarba si merisoare (fructe goji) Dukan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

Alina26 1

28.05.2013, 12:24

foarte bun!!!!

adry88 1

28.05.2013, 13:53

super bun si frumos

Rocsi 1

28.05.2013, 20:43

O bunatate

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura delicioasa zmeura
  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tort cu nuca de cocos si cocktail de fructe -Reteta Nr. 100