Tort cu trei creme

de Micutza Luana in Torturi, 3 Sep 2013 | 2797 vizualizari

 

INGREDIENTE

Blatul:

  • 7 oua
  • 6 linguri de zahar
  • 7 linguri faina
  • coaja de la o lamaie si o portocala
  • esenta vanilie
  • zahar vanilat

Crema 1:

  • un plic crema prajituri cu gust de lamaie
  • 100 ml lapte
  • 2 linguri zahar
  • coaja de la o lamaie si zeama
  • esenta de lamaie

Crema 2:

  • un plic crema prajituri cu gust de ciocolata
  • 100 ml lapte
  • 3 linguri zahar
  • 50 gr ciocolata menaj
  • 50 gr nuca macinata
  • esenta de rom

Crema 3:

  • un plic crema prajituri cu gust de vanilie
  • 100 ml lapte
  • 2 lg zahar
  • un plic zahar vanilat
  • un baton de vanilie
  • esenta vanilie
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu trei creme:

Blatul


Se separa ouale.


Albusurile se bat spuma cu un varf de sare si jumatate din cantitatea de zahar .


Galbenusurile se amesteca cu restul de zahar .


Se adauga galbenusurile peste albusul batut spuma, aromele si treptat faina .


Se da la cuptorul incins 25-30 min.


Intre timp ne ocupam de creme .


Crema 1


Continutul unui plic il mixam cu laptele si toate aromele pana devine o crema destul de groasa . Se da la rece.


Crema 2


Continutul unui plic il mixam cu laptele adaugam treptat ciocolata , nuca si restul aromelor apoi se da la rece.


Crema 3


Continutul unui plic il mixam cu laptele si restul aromelor si se da la rece .


Dupa ce blatul s-a racit il taiem in 2 si incepem asamblarea .


Eu am pus prima data crema de vanilie , blatul , crema de cicolata , din nou blatul si la sfarsit am ornat tortul cu crema de vanilie .


Pentru decor am folosit cicolata de menaj .


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu trei creme" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Patricia Iordache 1

03.09.2013, 16:58

Foarte bun! Bravo!

merisor 1

03.09.2013, 20:26

babi5 1

03.09.2013, 20:36

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Paste cu peste si mozzarella
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tort cu crema de branza, afine si ciocolata