Tort cu zmeura

de Lau in Torturi, 3 Iul 2012 | 2040 vizualizari

 

Acest tort l-am facut pentru mama mea care astazi implineste o frumaosa varstaLa multi ani!

 

INGREDIENTE

  • piscoturi
  • 4 oua
  • 6 linguri de zahar
  • 300 ml lapte
  • 2 plicuri de gelatina
  • 500 ml frisca
  • zmeura
  • 150 ml sirop de zmeura
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu zmeura:

Frecam galbenusurile cu zaharul, adaugam laptele treptat, amestecam bine, dupa care punem la fiert pe baie de aburi amestecand continuu pana se ingroasa ca o smantana subtire.


Gelatina o dizolvam in siropul de zmeura, o lasam cca 5 minute dupa care o dizolvam pe baie de aburi, o amestecam cu crema de galbenusuri (putin racita)


Cand incepe sa se ingroase crema adaugam frisca, albusurile batute spuma, amestecam bine (eu am mai adaugat si cca 100 g zmeura pisata)


Intr-o tava (eu am folosit de cozonac) o tapetam cu folie alimentara si asezam piscoturile insiropate (si pe pereti laterali daca dorim) adaugam crema si zmeura dam la frigider pana a 2 zi,


A 2 zi rasturnam totul pe un platou si ornam dupa plac

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu zmeura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (30)

Maria68 1

04.07.2012, 18:40

deliciu

Mihaela11_jo 1

04.07.2012, 21:18

La Multi Ani! mamei tale; un deliciu de tort

Lau 1

04.07.2012, 21:21

multumesc frumos

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Panacris

7901 puncte

Rocsi

7830 puncte

RODIMUR

7772 puncte

 merisor

4954 puncte

Gherca Daniela

4740 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Drob de miel
  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tort cu crema de iaurt si zmeura