Tort de bezea cu fructe

de Pasiune pentru bucatarie in Torturi, 15 Iul 2011 | 8549 vizualizari

COMENTARII (21)

Rocsi 1

15.07.2011, 13:15

cred ca e saptamana deserturilor cu bezea..e splendid

LicutaMarin 1

15.07.2011, 13:18

Ina 1

15.07.2011, 13:19

excelent!

Lau 1

15.07.2011, 13:21

super

monicutza 1

15.07.2011, 13:51

madi_marin 1

15.07.2011, 14:13

cat de frumos e.....

deyutzky 1

15.07.2011, 14:58

e superb

ionela2682 1

15.07.2011, 15:36

Foarte frumos..chiar si pe blog ti l-am admirat!!!

DIANA B 1

15.07.2011, 16:50

Cris2711 1

15.07.2011, 18:40

diaconta 1

15.07.2011, 19:18

bine ca l-ai adus si aici sa poftesc la el daca pornesc cuptorul cred ca-mi explodeaza bucataria la cate grade's in casa

Bunica 1

15.07.2011, 21:22

Ce frumos dau coacazele pe frsca ! Foarte bun tortul, dar blatul din beze este foarte pretentios - dupa parerea mea. Felicitari pentru rabdare

Mihaela11_jo 1

15.07.2011, 23:23

Cata munca, dar e senzational!!!!!!!*****

carmenvlad 1

17.07.2011, 07:12

Un tort de exceptie. Blaturile de bezea cu ciocolata si cacaoo... bun, foarte buna, iar crema de exceptie. Coacazele parca , acum sunt culese din gradina. Un tort bun de servit pe terasa, alaturi de o cafea amara impreuna cu prietenii.

Sidy 1

17.07.2011, 08:02

Bezea...cum mie imi place bezeaua tare mult , ai de la mine nota maxima 50 se poate ?

Pasiune pentru bucatarie 1

17.07.2011, 12:22

multumesc frumos tuturor, chiar a fost un tortulet de exceptie a disparut imediat va recomand sa il incercati

mirela0911 1

17.07.2011, 14:35

minunat arata si cred ca a fost super delicios

mena29 1

17.07.2011, 14:39

Superb

aziz 1

17.07.2011, 14:46

superb!!!

lili 1

17.07.2011, 21:42

minunat!!!

Adinuta 1

24.07.2011, 00:11

ce frumos!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

Reteta Cremsnit, cum sa prepari rapid cel mai delicios desert cu crema de vanilie

de Miha 9

ieri la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tort Tamisa