Tort de biscuiti

de nadina73 in Dulciuri, 29 Iul 2010 | 6310 vizualizari

 

este dupa retata lui corina33 dar cu budinca de capsuni in loc de budinca de ciocolata si a iesit grozav

 

INGREDIENTE

  • 400 g biscuiti
  • 700 ml lapte
  • 1 budinca capsuni
  • 4 linguri zahar
  • 70 g unt
  • 100 ciocolata alba
  • 500 frisca+4 ling zahar
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort de biscuiti:

Se pune 500 ml lapte la foc si de pregateste budinca de capsuni cu 4 linguri de zahar


dupa ce budinca e gata se pune ciocolata alba si untul si se amesteca foarte bine.


Se ia o forma, se pune folie de plastic si apoi se trec biscuitii prin laptele ramas si se aseaza in tava,


eu am avut biscutit rotunzi si am dat forma de floare.


Dupa ce am pus un strat de biscuiti inmuiati in lapte, se pune un rand de budinca si apoi iar biscuiti si iar budinca pana se termina ingredientele.


Se acopera cu folie de plastic si se da la rece 2 ore ,apoi se rastoarna pe un platou se ia folia jos si se imbraca cu frisca.


Mie mi-au iesit 5 straturi de biscuiti si 4 de budinca


Frisca mea nu s-a batut foarte bine asa ca a iesit putin mai moale.


sectiunea taiata, maine, ca azi nu mai tai din el ca nu are cine sa manance la ora asta

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de biscuiti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (41)

nadina73 1

02.08.2010, 00:40

te cred buni

dayana38 1

09.02.2013, 16:14

o sa incerc si eu,mi se pare super reteta!

Bya Ralu 1

09.02.2013, 19:28

ce super a iesit

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

8010 puncte

Rocsi

6200 puncte

Constelatialeu

5610 puncte

mihaelar63

5260 puncte

RODIMUR

4790 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Desert tort diplomat