Tort de branza cu piersici

de nadina73 in Torturi, 15 Oct 2010 | 3568 vizualizari

 

Buna rau de tot

 

INGREDIENTE

  • aluat:
  • 125 g unt
  • 300 faina
  • 50 g zahar
  • 1 ou
  • 1 praf de copt
  • Umplutura:
  • 125g unt
  • 5 oua
  • 250 g zahar
  • 750 g branza quark
  • 1 esenta vanilie
  • 1 lingurita cacao
  • 1 compot de piersici
  • zahar pudra pentru decor
Portii: 1
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort de branza cu piersici:

Se pregateste aluatul, se amesteca bine untul cu oul si zaharul dupa care se pune faina si praful de copt.Se unge o tava rotunda de tort cu diametru de 26cm cu putin unt dupa care se intinde aluatul cu ajutorul palmelor ,se lucreaza mai usor.


Peste aluat se pun piersicile pe margine dupa care se pune compozitia de branza


Se pregateste umplutura,se amesteca bine untul cu zaharul dupa care se pun ouale intregi si esenta de vanilie se mai mixeaza putin dupa care se pun branza.Se lasa 1 canita din compozitie si se amesteca cu cacao.


Peste aluat se pune jumatate din cantitatea alba de branza dupa care in mijloc se pune jumatate din cea cu cacao (fara a se amesteca deloc)iar peste se toarna diferenta cea alba si in mijloc cea maro(nu trebuie amestecat deloc in compozitie).


Se da tava la cuptor pentru 1 ora la 180 grade


Dupa ce s-a copt, se lasa in tava pana se raceste ,iar apoi se pudreaza cu zahar praf

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de branza cu piersici" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (34)

nadina73 1

18.10.2010, 02:03

lacramiora se manaca dar si dau daca mai tot timpu e cine va la noi ...............si mereu fac sa fie ceva

nadina73 1

18.10.2010, 02:04

kamy e ca si brnaza de vaca dar mai fina ,tot un fel de branza de vaca,si sigur merge si cu brnaza de vaca simpla magandesc

nadina73 1

18.10.2010, 02:04

anamaria si mie imi place tare mult branza in prajituri

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

6490 puncte

Rocsi

6225 puncte

RODIMUR

3958 puncte

anuta

3714 puncte

Panacris

3343 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tort cu crema de ciocolata si fructe de padure