Tort de branza cu piersici

de nadina73 in Torturi, 15 Oct 2010 | 4756 vizualizari

 

Buna rau de tot

 

INGREDIENTE

  • aluat:
  • 125 g unt
  • 300 faina
  • 50 g zahar
  • 1 ou
  • 1 praf de copt
  • Umplutura:
  • 125g unt
  • 5 oua
  • 250 g zahar
  • 750 g branza quark
  • 1 esenta vanilie
  • 1 lingurita cacao
  • 1 compot de piersici
  • zahar pudra pentru decor
Portii: 1
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort de branza cu piersici:

Se pregateste aluatul, se amesteca bine untul cu oul si zaharul dupa care se pune faina si praful de copt.Se unge o tava rotunda de tort cu diametru de 26cm  cu putin unt dupa care se intinde aluatul cu ajutorul palmelor ,se lucreaza mai usor.

Peste aluat se pun piersicile pe margine dupa care se pune compozitia de branza

Se pregateste umplutura,se amesteca bine untul cu zaharul dupa care se pun ouale intregi si esenta de vanilie se mai mixeaza putin dupa care se pun branza.Se lasa 1 canita din compozitie si se amesteca cu cacao.

Peste aluat se pune jumatate din cantitatea alba de branza dupa care in mijloc se pune jumatate din cea cu cacao (fara a se amesteca deloc)iar peste se toarna diferenta cea alba si in mijloc cea maro(nu trebuie amestecat deloc in compozitie).

Se da tava la cuptor pentru 1 ora la 180 grade

Dupa ce s-a copt, se lasa in tava pana se raceste ,iar apoi se pudreaza cu zahar praf

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de branza cu piersici" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (34)

nadina73 1

18.10.2010, 02:03

lacramiora se manaca dar si dau daca mai tot timpu e cine va la noi ...............si mereu fac sa fie ceva

nadina73 1

18.10.2010, 02:04

kamy e ca si brnaza de vaca dar mai fina ,tot un fel de branza de vaca,si sigur merge si cu brnaza de vaca simpla magandesc

nadina73 1

18.10.2010, 02:04

anamaria si mie imi place tare mult branza in prajituri

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert tort egiptean