Tort de ciocolata la Multicookerul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

de Mitinita in Multicooking, 19 Iun 2019 | 2287 vizualizari

 

Tort de ciocolata la  Multicookerul Crock Pot Express cu gatire sub presiune este unul dintre cele mai de succes deserturi pe care le-am pregatit vreodata. Dispareau feliile in timp ce le pozam. Pe cand am terminat cu fotografiile, mai aveam doua bucatele, asa ca data viitoare voi dubla cantitatea.

 

INGREDIENTE

  • 120 gr faina
  • 100 gr zahar
  • 50 gr cacao
  • 1/2 lingurita bicarbonat de sodiu
  • 1/2 lingurita praf de copt
  • 1/2 lingurita sare
  • 125 ml lapte
  • 60 ml ulei
  • 1 lingurita otet
  • 1 lingurita esenta de vanilie
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort de ciocolata la Multicookerul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune:

 

Faina, cacaua, bicarbonatul de sodiu si sarea se amesteca intr-un bol.

Otetul se adauga la lapte si se lasa deoparte pentru un minut.

Se adauga zaharul si se amesteca pana cand acesta incepe sa se topeasca.

Se incorporeaza si uleiul si se amesteca inca 30 de secunde.

Ingredientele lichide se adauga la cele uscate si se amesteca usor cu ajutorul unei spatule.

Se toarna compozitia intr-o tava de 15 cm, cu marginile detasabile.

 In vasul Multicookerului Crock Pot Express cu gatire sub presiune se toarna 2 cani cu apa si se apasa pe STEAM, se seteaza pe 3 minute.

Se apasa pe STOP si se aseaza gratarul, apoi se introduce tava, cu ajutorul unui cleste de bucatarie.

Se inchide capacul si se inchide supapa de abur.

Se seteaza multicookerul pe MANUAL HIGH 40 de minute.

Dupa ce a expirat timpul, se mai lasa 15 minute, apoi se deschide capacul, folosind o manusa de bucatarie.

Se lasa sa se raceasca, apoi se orneaza cu crema de ciocolata si cu fructe.

Se feliaza si se serveste. 

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de ciocolata la Multicookerul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Orez cu pipote si legume, la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune