Tort de clatite cu branza Gouda si rosii

de brie in Aperitive / Garnituri, 1 Dec 2009 | 3818 vizualizari

 

Un aperitiv ce se poate servi atat cald cat si rece.

 

INGREDIENTE

  • 300 ml lapte
  • 150 gr faina
  • 1 ou mare
  • sare
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 legatura marar
  • 350 gr branza Gouda
  • 4 rosii
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort de clatite cu branza Gouda si rosii:

Din lapte, ou, faina si un praf de sare se prepara un aluat clasic de clatite, separat se taie marunt ceapa si mararul si se adauga aluatului de clatite.


Din compozitia rezultata se prajesc vreo 5-6 clatite (depinde de dimensiunea tigai), se lasa la racorit cateva minute timp in care se tapeteaza o tava cu hartie de copt,iar rosiile se taie rondele si branza se trece prin razatoare.


Se preincalzeste cuptorul.


In tava se aseaza o clatita peste care se presara branza razaliata si apoi se pune un strat de rosii rondele, urmeaza inca un strat de clatite si apoi branza,rosii,continundu-se pana se termina clatitele .


Se pune tava la cuptor la 180 grade pentru 20 minute, dupa acesta se scoate tava se lasa 2-3 minute la racorit se taie si se serveste.


Pofta buna!



 

TIPS-URI

1

Se poate utiliza si ceapa rosie daca lipseste ceapa verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de clatite cu branza Gouda si rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

liana_geicu 1

02.12.2009, 13:06

bine ai venit alaturi de noi; imi place tare mult tortul tau, ba chiar as si manca o feliuta din el, arata foarte bine!

ionix 1

05.12.2009, 18:21

cred ca are gust a pizza, nu??? bun bun

brie 1

05.12.2009, 18:58

nu chiar, aduce mai mult ca un chec aperitiv in genul celui facut de tine dar numai cu legume (eu adaug ciuperci in loc de sunca) si ai mei zic ca seamana la gust tare mult, e chiar bunutz

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci cu sos bechamel