Gustari reci cu oua de prepelita

de Sylvia in Aperitive / Garnituri, 12 Ian 2011 | 12815 vizualizari

 

Va prezint un platou simplu, gustos si care fura ochii : cubulete de cascaval de capra, oua de prepelita invelite in jambon crud afumat , ruccola, rosii cerise si ridichi….suna bine, suna complicat ….? Sa va arat ca de fapt e totul extrem de simplu.

 

INGREDIENTE

  •   La  baza avem nevoie de
  • oua de prepelita fierte bine in apa cu sare,
  • o felie mare de jambon ajumat crud,
  •  o mana de ruccola 
  • In plus mai avem nevoie de
  • cascaval (de capra am pus eu ) ,
  • rosii cerise,
  • ridichi
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gustari reci cu oua de prepelita:

 Taiem o fasie ingusta de jambon afumat  pe care o trecem ca un “brau” peste oul de prepelita. Prindem apoi oul intre doua fire de ruccola pe o scobitoare .

In plus  pe langa scobitorile cu oua de prepelita imbracate in brau de jambon afumat  mai asezam pe platou cubulete de branza simple sau rulate intr-o felie de jambon crud afumat, printre ele asezam ridichi si jumatati rosii cerise.

Decoram cu marar verde si servim cu paine prajita. Va asigur ca sunt de efect si sunt delicioase .

Daca ti-a placut reteta noastra "Gustari reci cu oua de prepelita" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (29)

Sylvia 1

13.01.2011, 10:43

Ma bucur mult ca va place Asa cum ziceam ouale de prepelita nu difera la gust ( parerea mea ) de cele clasice de gaina ( bune) dar sunt foarte sanatoase .

kamy 1

13.01.2011, 16:56

ce frumos aranjat nu am mancat oua de prepelita sunt asa miiiici

Mihaela11_jo 1

13.01.2011, 19:39

Delicios si elegant

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Bruschete cu cascaval