Spirala cu spanac

de Lau in Aperitive / Garnituri, 4 Apr 2013 | 2737 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • COCA
  • 400 g faina integrala (am folosit eu)
  • 1 ou
  • 1 galbenus
  • 200 g unt
  • 3 linguri de apa rece
  • 1 lingurita sare
  • Umplutura
  • 700 g spanac
  • 100 g telemea de oaie
  • 2 linguri cascaval ras
  • 1 ceapa
  • 1 ou
  • 1 lingura pesmet
  • 3 catei usturoi
  • sare
  • piper
  • Uns
  • 1 galbenus
  • 2 linguri lapte
  • mac
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spirala cu spanac:

Coca - Amestecam faina cu sarea, untul rece, oul, galbenusul si framantam o coca nelipicioasa. Daca este nevoie mai adaugam apa rece. Invelim coca in folie alimetara si dam la rece 30 minute.


Umplutura - punem apa la fiert intr-o oala si cand incepe sa fiarba adaugam spanacul si fierbem cca 5 minute. Il scurgem de apa si lasam sa se raceasca. Dupa ce s-a racit il scurgem bine de apa si il tocam marunt.


Intr-o tigaie calim ceapa tocata, adaugam spanacul si mai lasam sa se caleasca putin impreuna si lasam sa se raceasca. Adaugam branza, cascavalul, usturoiul pisat, pesmet si oul, condimente dupa gust si omogenizam.


Intindem coca si taiem fasii late de cca 5 cm si punem pe intreaga lungime amestecul de spanac. Rulam fiecare fasie si asezam in tava in forma de spirala. Ungem cu galbenusul desfacut cu putin lapte, deasupra presaram mac si dam la cuptorul incalzit cca 25 minute


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Spirala cu spanac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 49 %
389.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (37)

Lau 1

06.04.2013, 16:21

ionela2682 1

24.04.2013, 15:07

Lau 1

24.04.2013, 15:40

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dorada regala prajita la tigaie
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Placinte cu branzeturi