Tort de clatite cu sos caramel

de ralu_ca in Torturi, 26 Apr 2015 | 2644 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 foi clatite
  • 600 ml frisca lichida
  • 1 borcan compot piersici
  • 1/2 borcan compot pere
  • 2 pachete caramele
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort de clatite cu sos caramel:

Clatitele le-am preparat dupa reteta clasica.


Intr-un ibric am pus 50 ml frisca lichida si caramelele, pe care le-am lasat la foc mic pana ce acestea se topesc. Lasam sa se raceasca putin.


Restul de frisca am batut-o bine pana s-a intarit.


Pe un platou punem cate o foaie de clatita, ungem cu cate o lingura de frisca, ornam cu cateva felii de piersica, apoi foaie, frisca, felii piersica sau pere, pana se termina foile. Se termina cu frisca, asezam frumos feliile si deasupra am turnat siropul caramel.


Am lasat la frigider pentru cateva ore.


Pofta mare !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de clatite cu sos caramel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Gicuta69 1

27.04.2015, 08:53

Bun, bun!

Rocsi 1

27.04.2015, 10:09

Ar merge o feliuta!

-Licurici- 1

09.06.2015, 12:24

mmm. ce bine arata!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tort poiana cu maci