Tort de clatite-post

de nadina73 in Torturi, 11 Mar 2010 | 7695 vizualizari

 

nici nu am cuvinte................foarte delicios

 

INGREDIENTE

  • 1,5 litru lapte de soia
  • 1,5 litru apa minerala cu gaz
  • 4-5 vanilii
  • coaja de lamaie -2linguri
  • coaja de portocale -1 lingura
  • 1 kg faina
  • 1 cana de ulei
  • dulceata de capsuni,prune.............sirop caramel
  • ciocolata(cacao,apa,ulei si zahar pudra) in varianta de post
  • bombonele pt decor
Portii: 80
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort de clatite-post:

Se pregateste aluatu de clatite din faina ,lapte ,apa ,vanilii,coaja de lamaie,coaja de portocalem si 1 cana de ulei


Se amesteca toate bine si se coc clatite foarte subtiri


Din acesta compozitie va ies 80 de bucati de caltite foarte foarte subtiri


Se aseaza clatita pe un platou si se pune cate 1 lingura de dulceata se intinde bine pe clatita apii se pune din nou iar caltita si apoi caramel apoi din nou clatita si gem si tot asa ................pana se termina clatitele ,eu am facut din 35 de clatite


Iar deasupra am pus galzura de ciocolata ornata cu bombonele

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de clatite-post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

danis 1

06.04.2010, 21:49

ce bine arata grozav,super super tare

mariac 1

16.04.2010, 00:51

tare bine arata nota 11 nu 10,ce buna ideie

alina8 1

11.04.2014, 21:27

omgg genial !!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Primul meu tort