Tort de Craciun

de adasev12 in Torturi, 25 Dec 2013 | 2591 vizualizari

 

Craciun fericit si Sarbatori pline de lumina!
Va aduc si eu o bucata de tort si va doresc o seara minunata si Sarbatori fericite in continuare!

 

INGREDIENTE

  • 400 g piscoturi
  • 400 ml frisca
  • 200 g ciocolata neagra
  • o esenta de rom
  • o esenta de vanilie
  • 200 ml apa+ 4lg zahar
  • visine din dulceata
  • o portocala
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort de Craciun:

300 ml frisca impreuna cu ciocolata se topesc la bain marine si se lasa la racit. Se adauga apoi esenta de rom si apoi se spumeaza pana devine o crema consistenta.


Piscoturile se insiropeaza bine cu apa + zahar + esenta de vanilie. Se aseaza un rand de piscoturi, unul de crema si tot asa. Eu am facut mai mic tortul in diametru si am pus 4 randuri de piscoturi, dar mergeau foarte bine si 3 randuri.


Am ornat cu crema si pe lateral, iar deasupra am pus 100 ml frisca batuta, am ornat deasupra cu visine si felii de portocala.


Foarte simplu, dar gustos.


Cine doreste sa serveasca cu placere!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de Craciun" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

diaconta 1

26.12.2013, 22:54

ce tort delicios

merisor 1

27.12.2013, 11:12

Superb si bun!

jolygina 1

09.01.2014, 18:37

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

RETETA RECOMANDATA
Tort cu frisca si ciocolata - reteta numarul 400