Tort de inghetata

de gaby_gabytza in Torturi, 13 Mai 2013 | 1963 vizualizari

 

Asta a fost prima incercare si nu a fost chiar reusit dar o sa mai exersez si promit sa il reusesc mai bine data viitoare :D

 

INGREDIENTE

blat

  • 2 oua
  • 100 g zahar
  • 150 ml frisca
  • 1 banana

blat cacao

  • 3 linguri cacao
  • 200 ml frisca
  • 200 g zahar
  • 3 oua

blat vanilie

  • 1 esenta vanilie
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 3 oua
  • 200 ml frisca
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort de inghetata:

Primul blat-separam galbenusurile de albusuri. Albusurile le mixam spuma cu un praf de sare. Caramelizam zaharul impreuna cu banana maruntita. Rasturnam peste albusuri si mixam impreuna. Apoi adaugam galbenusurile mixate bine cu frisca si dam la congelator.


Intre timp pregatim al 2-lea blat-mixam albusurile spuma cu zaharul.Apoi adaugam galbenusurile unul cate unul.Si la final incorporam frisca mixata putin cu cacaoa.Rasturnam peste primul blat care sa intarit intre timp.


La blatul de vanilie procedam la fel ca la cel de cacao doar ca inlocuim cacaoa cu esenta si plicurile de zahar vanilat.Rasturnam peste cele 2 blaturi doar ca la mine nu era asa tare intarit blatul de cacao si sau amestecat putin :D

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de inghetata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

MonaMimi 1

13.05.2013, 16:23

Rocsi 1

13.05.2013, 20:37

gaby_gabytza 1

14.05.2013, 09:11

va multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Desert Baked Alaska