Tort de mere cu crema caramel

de Criss in Torturi, 18 Oct 2011 | 22943 vizualizari

COMENTARII (54)

Miha 1

18.10.2011, 09:35

La cat mai multe postari delicioase!

Criss 1

18.10.2011, 09:43

Multumesc Miha.

giorgi 1

18.10.2011, 10:00

Super!Esti un talent!Cum faci ornamentul ala asa frumos?

gaby_duceag 1

18.10.2011, 10:05

asa ceva as manca fara sa respir
minunat!!!!
ornat tare tare frumos!

diaconta 1

18.10.2011, 10:07

un tort de exceptie marca Criss felicitari Criss pentru toate realizarile tale si ne bucuram ca esti aici cu noi

Criss 1

18.10.2011, 10:11

Multumesc Giorgi. Ornamentele de ciocolata se fac foarte simplu, se topeste ciocolata , se toarna intr-o punga. Se taie un colt la punga si pe hartie de copt se deseneaza figurine din ciocolata.

Criss 1

18.10.2011, 10:11

Multumesc Gaby. Si noua ne-a placut foarte tare.

Criss 1

18.10.2011, 10:12

Multumesc Dia. Esti o scumpa. Si eu ma bucur ca v-am cunoscut.

giorgi 1

18.10.2011, 10:20

Multumesc mult pentru explicatie.Eu as indrazni sa te intreb si de jocul ala lateral cu frisca...nu ma prind deloc cum e facut.

RuxyRux 1

18.10.2011, 10:22

Arata fantastic...felicitari...esti o mare specialista!!!

Criss 1

18.10.2011, 10:25

Giorgi, e vorba de impletitura sub forma de cos. Pentru asta e nevoie de un varf special. Tehnica am gasit-o pe net. Daca dai o cautare pe Google vei gasi filmulete in care e explicata tehnica impletiturii sub forma de cos.

Criss 1

18.10.2011, 10:26

Multumesc Ruxy.
Esti tu o draguta. Eu nu ma consider mare specialista, doar incepatoare in ale ornatului.

giorgi 1

18.10.2011, 10:30

Multumesc muuult!Asta va fi tortul meu de sarbatori.M-am decis!Asta daca nu o sa ma ispitesti cu altul ..."mult mai frumos si mai luminos".
Afla ca noi stim
Oricand sa zidim
Alta monastire
Pentru pomenire,
Mult mai luminoasa
Si mult mai frumoasa!

Corinuta 1

18.10.2011, 10:30

Felicitari Cristina! La cat mai multe asemenea aniversari! Pup

Criss 1

18.10.2011, 10:38

Giorgi, pe Bucataras gasesti o multime de torturi ispititoare.

Criss 1

18.10.2011, 10:38

Multumesc Corina.

deyutzky 1

18.10.2011, 10:44

foarte frumos

giorgi 1

18.10.2011, 10:45

..le-am descoperit,vai mie!!!Cainele lui Pavlov a fost mic pe langa lectia mea de salivare!

Criss 1

18.10.2011, 10:45

Multumesc draga mea.

rodica_m 1

18.10.2011, 11:19

ce frumusete....ce gustosenie!!!!

Rocsi 1

18.10.2011, 11:30

ador tortul cu mere e un desert deloc gretos si delicios si cu privire la cratita asa e...am si eu una,tot zic ca o arunc,dar tot eu imi spun sa o mai tin pentru tort de mere sau crema de zahar ars

Rocsi 1

18.10.2011, 11:31

La multi ani pentru aniversarea blogului si pentru postarile de pe bucataras

Cris2711 1

18.10.2011, 12:05

Ligia Bxl 1

18.10.2011, 12:21

la multe retete minunate pe blog cat si aici,minunat tort

Criss 1

18.10.2011, 12:28

Multumesc Rodica.

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tort caramel