Tort de spaghete la tigaie

de Corinuta in Spaghete, 27 Iul 2010 | 3071 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g spaghete fierte
  • 180g rosii
  • 1 legatura patrunjel
  • 150g cascaval
  • 6 oua
  • sare,piper macinat
  • 1 lingura ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort de spaghete la tigaie:

Se spala se se taie cubulete rosiile. Se amesteca cu spaghetele intr-un bol.


Patrunjelul se spala, se zvanta si se toaca marunt. Cascavalul se rade fin.Se adauga patrunjelul si cascavalul peste spaghetele cu rosii.


Se preincalzeste cuptorul la 200 grade. Se bat bine ouale intr-un castron si se condimenteaza cu sare si piper. Se adauga peste paste si se amesteca bine.


Se incinge uleiul intr-o tigaie termorezistenta, se adauga pastele cu oua si se prajesc la foc puternic timp de aprox. 3 minute.


"Tortul" de spaghete se baga in cuptorul fierbinte si se coace aprox. 15 minute.


Se serveste taiat felii, eventual alaturi de o salata.

 

TIPS-URI

1

Aceasta reteta poate fi completata cu sunca taiata cubulete sau cu ciuperci tocate marunt.

2

Este important ca manerul tigaii sa fie din metal.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de spaghete la tigaie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

Corinuta 1

28.07.2010, 11:24

Ina

Bucataras Medi 1

28.07.2010, 18:53

vreau si eu.....................

Corinuta 1

01.08.2010, 23:26

Medi

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu branza la cuptor

de oanapl 5

ieri la 23:06

Inghetata din avocado si fistic

de Lau 9

ieri la 21:41

Inghetata cu pepene galben si  mascarpone

de katty 5

ieri la 21:40

Gem de caise cu portocale si migdale

de oanapl 5

ieri la 21:38

RETETA RECOMANDATA
Spaghete cu sos de rosii