Tort degrade

de Dea_Dea in Torturi, 26 Iun 2013 | 4087 vizualizari

 

Un tort facut rapid cu ce am avut prin casa:)

 

INGREDIENTE

BLAT

  • 3 oua
  • 1 lingura apa
  • un praf de sare
  • 1 lingura ulei
  • 1 lingura cacao
  • 2 linguri faina

CREMA:

  • un pahar de 250 ml cu samantana
  • 5 linguri de zahar
  • esenta de vanilie
  • 1 plic gelatina
  • 250 ml frisca lichida
  • 1 lingura nessquick
  • 1 lingura fructe goji

SIROP:

  • 200 ml apa
  • 1 lingurita ness
  • 1 lingura zahar

GLAZURA:

  • 100 gr ciocolata neagra
  • 100 ml frisca lichida
Portii: 14
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort degrade:

Blat :


Albusurile cu apa si sarea se bat spuma, se adauga zaharul si se mixeaza.


Se adauga galbenusurile frecate cu ulei , se omogenizeaza. Se adauga faina , iar la final cacaoa.


Se pune in tava unsa(24 cm), se da la cuptor 40 min.Se scoate si se lasa la racit pe gratar .


Crema:


Smantana se amesteca bine cu zaharul si esenta de vanilie.


Frisca se bate spuma si se incorporeaza in smantana.


Se imparte in doua , in una punem nesquik , iar in cealalta fructe goji.


Gelatina se hidrateaza conform instructiunilor de pe ambalaj si se pune in creme.


Siropul:


Apa , zaharul si ness-ul se amesteca la un loc.


Glazura:


Ciocolata se rupe bucati si se adauga frisca, se pune pe abur pana se omogenizeaza.


ASAMBLARE:


Se pune blatul in forma in care l-am copt , se insiropeaza, se pune prima crema cu nesquik, apoi cea cu fructe goji si se da la frigider 50 -60 min.


Se scoate si se glazureaza .


POFTA BUNA!!

 

TIPS-URI

1

Smantana poate fi inlocuita cu crema de branza sau iaurt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort degrade" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

- Andreea - 1

26.06.2013, 14:38

iri_iri 1

26.06.2013, 15:46

Dea_Dea 1

26.06.2013, 22:38

Multumesc :*

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes cu banane si ciocolata

ieri la 23:01

Buturuga de Craciun

de RuxyRux 9

ieri la 22:01

Turtițe cu magiun, la tigaia grill

de RODIMUR 5

ieri la 21:45

Tort cu fructe uscate si turron

de Lau 9

ieri la 20:44

RETETA RECOMANDATA
Tort "Lapte de pasare" (rapid si gustos)