Tort "Delaco" la ghiveci

de amalia01 in Torturi, 30 Aug 2013 | 2765 vizualizari

 

Mi-a venit aceasta idée, cand ma intrebam ce surpriza sa ii fac prietenei mele, care mi-a spus sa nu ii cumpar flori de ziua ei.

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 500 g biscuiti simpli 
  • 3 pachete biscuiti oreo 
  • 3 lg cacao instant 
  • 100 ml apa calda
  • Crema: 
  • 2 cutii “Ceva fin pufos cu smantana” 
  • 1 plic crema de ciocolata la rece 
  • 300 ml lapte rece 
  • 200 ml frisca lichida
Portii: 12
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort "Delaco" la ghiveci:

Blat:


Biscuitii se inmoaie in solutia de cacao.(cacao amestecata cu apa)


Biscuitii oreo se sfarmana in robot.


Crema:


Bati frisca si o amesteci cu branza.


Prepari crema la rece cu laptele.


Omogenizezi cele 2 crème, cu mixerul.


MONTARE:


Iei un ghiveci curat sau o jardinièra de dimensiuni potrivite, noua, o speli si o stergi , apoi o tapetezi cu folie de aluminiu;


Asezi un strat biscuiti inmuiati.


Asezi un strat de crema.


Continui pana cand epuizezi ingredientele,avand grija se inchei cu crema.


Deaspura asezi stratul de biscuiti oreo sfaramati.


Asezi niste flori dragute si gata !


Cand vrei sa il servesti,il rastorni pe un platou si il portionezi...sau mananci cu lingurita,direct din ghiveci!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort "Delaco" la ghiveci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 28 %
499.99 lei
359.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

COMENTARII (27)

laura_n 1

01.09.2013, 17:27

bestiala ideea, felicitari

Veronica22 1

11.02.2014, 11:14

Si eu de mult vreau sa fac un tort "Ghiveci" dar daca il scoteai de acolo si-l decorai pe margine chiar si cu frisca colorata imitand ghiveciul ne doborai de tot!Arta foarte bine!felicitari!

claudiaO 1

11.02.2014, 11:33

foarte tare ideea si arata bestial

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Lulu
  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tort cu nucă şi cremă de ciocolată