Tort din budinca

de Adinacarla in Torturi, 29 Sep 2010 | 5548 vizualizari

 

Am primit mult lapte si daca tot ne plac mult budincile am facut un tort din budinca

 

INGREDIENTE

  • 3L lapte de vaca
  • 12 linguri zahar
  • 6 budinci:
  • 2 budinci zmeura
  • 2 budinci vanilie
  • 1 budinca cacao
  • 1 budinca caramel
  • 10 biscuiti
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort din budinca:

Am fiert prima data tot laptele.


Am preparat pe rand cate o budinca folosind: praful de budinca, 2 linguri de zahar si 500ml lapte.


Am infoliat o tava cu folie de aluminiu si am inceput sa asez in ea budincile pe masura ce la faceam.


Prima budinca pusa in tava a fost cea de caramel, apoi zmeura, vanilie.


Peste budinca de vanilie am asezat un strat de biscuiti. ( Se pot pune biscuiti dupa fiecare strat de budinca dar eu am avut in casa doar un pachetel si am decis sa pun doar un singur strat).


Peste stratul de biscuiti am continuat cu budincile: zmeura, vanilie, cacao.


Dupa ce budincile din tava s-au racit am dat tava la frigider ... eu am tinut-o 2 ore ca am avut si alte treburi.


Cand budinca a fost rece bine am " rasturnat" tortul intr-o tava.


A iesit un tort de budinca gustos si pe placul tuturor...asa i-am multumit pe toti.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort din budinca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

Adinacarla 1

02.10.2010, 11:02

Multumesc... ma bucur ca va place

lilik 1

02.10.2010, 20:19

Adinacarla 1

03.10.2010, 10:26

lilik

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

4879 puncte

Rocsi

4490 puncte

Constelatialeu

4267 puncte

Lau

Lau 9

4125 puncte

lucy2002

4033 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Iahnie de fasole boabe
  • 08

    D

  • 09

    L

  • 10

    MA

  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

RETETA RECOMANDATA
Tort Diplomat