Tort din budinca

de Adinacarla in Torturi, 29 Sep 2010 | 6872 vizualizari

 

Am primit mult lapte si daca tot ne plac mult budincile am facut un tort din budinca

 

INGREDIENTE

  • 3L lapte de vaca
  • 12 linguri zahar
  • 6 budinci:
  • 2 budinci zmeura
  • 2 budinci vanilie
  • 1 budinca cacao
  • 1 budinca caramel
  • 10 biscuiti
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort din budinca:

Am fiert prima data tot laptele.

Am preparat pe rand cate o budinca folosind: praful de budinca, 2 linguri de zahar si 500ml lapte.

Am infoliat o tava cu folie de aluminiu si am inceput sa asez in ea budincile pe masura ce la faceam.

Prima budinca pusa in tava a fost cea de caramel, apoi zmeura,  vanilie.

Peste budinca de vanilie am asezat un strat de biscuiti. ( Se pot pune biscuiti dupa fiecare strat de budinca dar eu am avut in casa doar un pachetel si am decis sa pun doar un singur strat).

Peste stratul de biscuiti am continuat cu budincile: zmeura, vanilie, cacao.

Dupa ce budincile din tava s-au racit am dat tava la frigider ... eu am tinut-o 2 ore ca am avut si alte treburi.

Cand budinca a fost rece bine am " rasturnat" tortul intr-o tava.

A iesit un tort de budinca gustos si pe placul tuturor...asa i-am multumit pe toti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort din budinca" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tort de ciocolata cu trufe