Tort din turta dulce, cu jeleu de portocale si crema de frisca

de simona72 in Retete Montare D’oro, 5 Dec 2018 | 955 vizualizari

COMENTARII (38)

mirela0911 1

06.12.2018, 11:43

Sar'mana! Multumesc de informatii! Chiar voiam sa te intreb si de tortul cifre cum se comporta la portionat si mai ales daca se inmoaie foile respective!

Ksenya 1

06.12.2018, 15:10

ce tortulet vesel...

Merisor 1

06.12.2018, 16:56

Ce tort frumos ai făcut! Decorul îmi place tare mult!

anca_rm 1

06.12.2018, 18:03

Ce frumos tort ai pregatit, cred ca a fost delicios

Rahela Velicu 1

06.12.2018, 20:44

mihaelar63 1

07.12.2018, 02:09

O adevarat feerie de iarna!!!! Felicitari Simona

madi_marin 1

07.12.2018, 10:27

Combinatie de arome delicioase!

dantes 1

07.12.2018, 13:20

Super!

abstract01 1

10.12.2018, 14:35

excelent

abetina 1

10.12.2018, 14:35

katty 1

13.12.2018, 20:53

Superb tort!

ValiUșeriu 1

15.12.2018, 20:18

Oauuu 👍

GabrielKertes 1

16.12.2018, 02:18

Super,recomand tuturor prietenilor și pretențioșilor.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

4835 puncte

anuta

3074 puncte

lucy2002

3048 puncte

simona72

2347 puncte

 Adi

1900 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Desert tort cu blat de cacao, crema cu mascarpone si jeleu de piersici