Tort din turta dulce, cu jeleu de portocale si crema de frisca

de simona72 in Retete Montare D’oro, 5 Dec 2018 | 929 vizualizari

COMENTARII (38)

Lau 1

05.12.2018, 13:05

superb arata

Ela68 1

05.12.2018, 13:05

awwww, de pus in rama !

simona72 1

05.12.2018, 13:09

Multumesc tare mult!!!

RODIMUR 1

05.12.2018, 13:14

Un tort frumușel și de poveste...!

diaconta 1

05.12.2018, 13:17

Superb

simona72 1

05.12.2018, 13:47

Multumesc!

MotanLaOale 1

05.12.2018, 13:54

frumos

cristinutanicolita 1

05.12.2018, 13:59

Minunat!

claudiaO 1

05.12.2018, 14:10

minunata povestea si tortul!
la multi ani sarbatoritilor tai !

RuxyRux 1

05.12.2018, 15:00

Minunat tortulet! La multi ani sarbatoritilor! Felicitari Simona!

Constelatialeu 1

05.12.2018, 16:22

Nu-s fana turta dulce, mananc din 1000 in 1000 de ani, dar tortul tau e foarte frumos si interesant !

Constelatialeu 1

05.12.2018, 16:23

Si era sa uit...ca m-a furat peisajul.....La multi ani, celor sarbatoriti !

Valclaudia 1

05.12.2018, 17:05

La multi ani! Super tortul!!

Gherca Daniela 1

05.12.2018, 18:13

ce bine arata imi place ce arome are!

simona72 1

05.12.2018, 18:44

Multumesc tuturor pentru aprecieri!

laura_n 1

05.12.2018, 18:50

O frumusete! Mai ales combinatia!

Ancutsa 1

05.12.2018, 19:01

Frumos si ce aromat! La multi ani!

Veronica22 1

05.12.2018, 19:24

simona72 1

05.12.2018, 19:54

Multumesc dragelor!!

oanapl 1

05.12.2018, 20:05

Ce tort frumos si aromat! Felicitari si la multi ani sarbatoritilor!

Rocsi 1

05.12.2018, 20:10

Am admirat tortul tau peste tot pe unde l-ai postat! Este atat, dar atat de minunat! Te felicit, Simona!

simona72 1

05.12.2018, 20:14

Multumesc tare mult pentru cuvintele frumoase!

Andra_Constantinescu 1

05.12.2018, 21:46

Frumos si delicios!

mirela0911 1

06.12.2018, 09:42

E o bucurie tortul tau! E superb! Blatul nu trebuie insiropat?

simona72 1

06.12.2018, 09:57

Mulțumesc fetele! Mirela, nu este necesar să fie însiropat, dar este necesar să fie ținut în folie peste noapte. Le poți face și mai subțiri, dar mare atenție la copt, dacă le coci prea mult devin prea tari și atunci poate este nevoie de însiropat. Dacă sunt mai subțiri foile 4-5 minute, dacă sunt mai grosuțe 5-6 minute. Același aluat l-am folosit și la tortul cifre, dar fără atâtea mirodenii...se comportă tare bine aluatul ăsta 😘

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

anuta

8806 puncte

MotanLaOale

7999 puncte

 Merisor

7016 puncte

RODIMUR

5841 puncte

Lau

Lau 9

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Desert tort cu blat de cacao, crema cu mascarpone si jeleu de piersici