Tort diplomat

de luminita20_2006 in Torturi, 4 Mai 2009 | 10586 vizualizari

 

Daca vreti sa faceti ceva special nu ezitati sa incercati aceasta reteta

 

INGREDIENTE

blat:
  • un pachet piscoturi
crema:
  • 5 oua
  • 300 gr zahar
  • 250 ml lapte
  • 50 gr gelatina
  • 500 gr frisca
  • 2 portocale
  • 2 kiwi
  • 1 compot ananas
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort diplomat:

Se amesteca ouale cu zaharul si laptele si se pun la foc mic amestecand in continuu. Dupa ce da in clocot, punem gelatina care a fost dizolvata cu un pic de compot de ananas, apoi se lasa la racit.

Portocalele , kiwi-ul si ananasul se taie bucatele mici. Cand s-a racit crema se adauga mai mult de jumatate din cantitatea sa ( frisca a fost batuta ) si incorporam si fructele. Tava se "tapeteaza" cu piscoturi, apoi se pune toata cantitatea de crema si se acopera toata suprafata cu piscoturi. Se da la rece timp de 4 ore. Dupa ce s-a racit se scoate din forma si se orneaza cu frisca si cu fructe.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort diplomat" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (2)

Bucataras 1

07.05.2009, 23:56

oana_pisicutza16 1

09.04.2012, 14:24

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

9130 puncte

RODIMUR

7390 puncte

Rocsi

6240 puncte

Lau

Lau 9

5730 puncte

Satisfyyourcravings

5250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide
RETETA RECOMANDATA
Tort "Oda Rozei"