Tort Diplomat aniversar -reteta cu numarul 100!!!!

de alinutzika in Torturi, 30 Sep 2011 | 7230 vizualizari

 

Acest tort l-am facut pentru ziua de nastere a fratelui meu, Dany. A fost foarte bun!

 

INGREDIENTE

  • Pt blat:
  • 5 oua
  • 5 linguri de zahar
  • 5 linguri de faina
  • 1 plic praf de copt
  •  3 linguri ulei
  • 1 lingurita cacao
  • Pt umplutura:
  • 1 compot de ananas
  • 3 nectarine
  • 5 piersici
  • 2 pere
  • 1 ciorchina mare de struguri albi
  • 1 ciorchina de struguri negri
  • 2 banane
  • 2 portocale
  • 4 kiwi
  • 1 frisca
  • 2 plicuri gelatina granule
  • Pt ornat:
  • 1 plic gelatina granule
  • fructe (de care vreti) - eu am facut un fel de arici din prune taiate
Portii: 15
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort Diplomat aniversar -reteta cu numarul 100!!!!:

Se face blatul: se bat spuma albusurile cu zaharul, se dauga galbenusurile frecate cu ulei si apoi, praful de copt, cacaoa si faina, amestecand incet. Se pune in tava mare la copt.


Intre timp, se curata si se taie fructele bucatele, oprindu-se din ele si pt ornat.


Blatul copt, se insiropeaza bine cu compotul de ananas. Se bate frisca, apoi se adauga fructele, scurse de zeama. Se prepara 2 pliculete de gelatina dupa instructiunile de pe plic si se adauga in compozitie.


Se pune totul peste blatul insiropat apoi se da pentru o ora la rece. Inainte cu 10 minute de a expira timpul preparam si ultima gelatina.


Se scoate tortul si se asaza deasupra fructele dorite, dupa imaginatia fiecaruia.Se toarna deasupra gelatina. Se da din nou la rece, pt minim 2 ore.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort Diplomat aniversar -reteta cu numarul 100!!!!" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

3.5L Digital HingedLid

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (28)

kamy 1

03.10.2011, 22:02

la cat mai multe retete bun tort

MIUTA 1

04.10.2011, 14:16

Super frumos si bun
La cat mai multe retete

alinutzika 1

04.10.2011, 16:25

va multumesc!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Panacris

7188 puncte

mihaelar63

5100 puncte

RODIMUR

4392 puncte

Rocsi

3873 puncte

lucy2002

3676 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert tort Tiramisu
  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulori cu șuncă, cașcaval și baby spanac

ieri la 21:37

Briose cu ton si masline

de Rocsi 9

ieri la 19:50

Tocanita de ficatei de pui, cu mamaliguta

de RODIMUR 7

ieri la 09:27

RETETA RECOMANDATA
Tort cu mere si frisca(Apfel Torte mit Baiserhaube)