Tort Diplomat cu capsuni

de gaby_gabytza in Torturi, 3 Iun 2013 | 3660 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Blat
  • 6 oua
  • 100 ml ulei
  • 1 praf de copt
  • 400 g faina
  • 100 g zahar
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1 esenta portocale
  • 2 linguri capuccino
  • crema
  • 700 ml lapte
  • 150 g zahar
  • 2 linguri amidon
  • 1 plic gelatina
  • 6 galbenusuri
  • 150 g unt
  • 15 capsuni
  • decor
  • 6 capsuni
  • 1 plic tort gelee transparent
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort Diplomat cu capsuni:

Mixam albusurile cu zaharul si un praf de sare. Adaugam galbenusurile unul cate unul mixand dupa fiecare, esenta, plicul de zahar vanilat, uleiul, lingurile de capuccino, iar la final incorporam faina amestecata cu praful de copt. Ungem o tava rotunda cu ulei si o tapetam cu faina si rasturnam blatul pana trece testul cu scobitoarea.

Crema-Punem laptele la fiert cu zaharul. Galbenusurile le mixam impreuna cu amidonul. Rasturnam laptele peste galbenusuri amestecand usor. Punem din nou laptele pe foc mic amestecan pana se ingroasa crema. Se ia de pe foc, adaugam untul, 5-6 capsuni spalati si taiati bucatele si gelatina dizolvata conform instructiunilor de pe plic si lasam sa se raceasca 30 minute.

Taiem blatul in 2 si insiropam prima foaie cu 100 ml apa fiarta cu 1 lingura zahar. Asezam felia de blat intr-o tava cu inel detasabil iar deasupra pe toata pe marginea blatului punem capsuni taiati in 2. Rasturnam crema, asezam a 2 a felie de blat insiropata. Dam la rece 30 minute. Deasupra asezam feliute de capsuni dinspre exterior inspre interior si deasupra adaugam plicul de tort gelee dizolvat conform instructiunilor de pe plic

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort Diplomat cu capsuni" nu uita sa-i faci un review.
CONCURS CULINAR - ARATA-NE CE GATESTI CU AJUTORUL CROCK POT SI NOI TE PREMIEM!
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

6643 puncte

Panacris

3872 puncte

Rocsi

2943 puncte

 Adi

2871 puncte

Constelatialeu

2364 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Iahnie de fasole la slow cooker Crock Pot

pe 26.10 la 20:22

Desert banana coffee brownie

pe 26.10 la 19:20

Pulpe de pui cu masline si vegetale la slow cooker Crock Pot

pe 26.10 la 16:34

Vinete umplute

de Ksenya 5

pe 26.10 la 12:06

Pizza cu chorizo

de Rocsi 9

pe 24.10 la 20:46

RETETA RECOMANDATA
Tort "Diana si Florin"