Tort diplomat cu capsuni

de Alexandra Burz in Torturi, 29 Iun 2015 | 2978 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 750 ml frisca lichida
  • 6 oua
  • 350 g zahar
  • Zahar vanilat
  • 1 kg capsuni
  • 1 pachet mare piscoturi
  • Sirop de capsuni
  • 4 plicuri gelatina pt inchegat
  • Apa
Portii: 12
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort diplomat cu capsuni:


  • Frisca se bate tare.

  • Separam albusurile de galbenusuri

  • Albusurile le batem spuma tare cu jumatate din cantitatea de zahar si zaharul vanilat, iar galbenusurile le frecam bine cu restul de zahar pana se albesc.

  • Gelatina o punem la inmuiat si o preparam conform indicatiilor de pe plic, dupa care o amestecam cu galbenusurile.

  • Jumatate din cantitatea de capsuni le spalam bine, taiem cubulete si le amestecam cu frisca batuta.

  • Adaugam in compozitie albusele batute si galbenusurile frecate cu zahar

  • Amestecam usor de sus in jos.

  • Imbracam o cratita in folie alimentara ..asezam piscoturile inmuiate in sirop de capsuni.

  • Aranjam capsuni taiati felii pe partea de jos, punem crema...piscoturi...crema...piscoturi.

  • Lasam la rece 4-5 ore sau preferabil de pe o zi pe alta.

  • Rasturnam pe platou si ornam dupa bunul plac.


 

TIPS-URI

1

Puteti inlocui capsunii cu alte fructe.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort diplomat cu capsuni" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

diaconta 1

29.06.2015, 21:26

Ce bun o fi fost tortul tau

Alexandra Burz 1

29.06.2015, 22:18

Daaa. Dia draga...

Aletta 1

07.07.2015, 10:30

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

10688 puncte

 Merisor

9730 puncte

Rocsi

5870 puncte

RODIMUR

5393 puncte

mirela0911

5292 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Pizza
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

RETETA RECOMANDATA
Tort cu mascarpone,zmeură şi ciocolată