Tort diplomat cu capsuni

de Alexandra Burz in Torturi, 29 Iun 2015 | 3947 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 750 ml frisca lichida
  • 6 oua
  • 350 g zahar
  • Zahar vanilat
  • 1 kg capsuni
  • 1 pachet mare piscoturi
  • Sirop de capsuni
  • 4 plicuri gelatina pt inchegat
  • Apa
Portii: 12
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort diplomat cu capsuni:

  • Frisca se bate tare.
  • Separam albusurile de galbenusuri
  • Albusurile le batem spuma tare cu jumatate din cantitatea de zahar si zaharul vanilat, iar galbenusurile le frecam bine cu restul de zahar pana se albesc.
  • Gelatina o punem la inmuiat si o preparam conform indicatiilor de pe plic, dupa care o amestecam cu galbenusurile.
  • Jumatate din cantitatea de capsuni le spalam bine, taiem cubulete si le amestecam cu frisca batuta.
  • Adaugam in compozitie albusele batute si galbenusurile frecate cu zahar 
  • Amestecam usor de sus in jos.
  • Imbracam o cratita in folie alimentara ..asezam piscoturile inmuiate in sirop de capsuni.
  • Aranjam capsuni taiati felii pe partea de jos, punem crema...piscoturi...crema...piscoturi.
  • Lasam la rece 4-5 ore sau preferabil de pe o zi pe alta.
  • Rasturnam pe platou si ornam dupa bunul plac.

TIPS-URI

1

Puteti inlocui capsunii cu alte fructe.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort diplomat cu capsuni" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aripioare de pui picante cu cartofi la cuptor

de Caty 2

pe 25.01 la 18:17

Reteta de aluat de foietaj cu ketchup si cascaval

de Caty 2

pe 23.01 la 12:27

Reteta de desert cu nuca si ciocolata

pe 22.01 la 13:14

Reteta de lasagna cu carne de porc

de Caty 2

pe 19.01 la 20:48

Reteta de bilute de carne de porc, cu varza calita, in sos de rosii

de vasimur 4

pe 19.01 la 18:17

TOP
utilizatori

Caty

2335 puncte

Rocsi

1724 puncte

MotanLaOale

1345 puncte

Constelatialeu

1306 puncte

vasimur

1238 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort cu fistic, crema de vanilie si topping de caramel