Tort simplu

de gaby_gabytza in Torturi, 9 Feb 2012 | 7490 vizualizari

 

o reteta usoara special facuta pt mn>:)

 

INGREDIENTE

  • blat
  • piscoturi
  • sirop
  • 200 ml apa
  • esenta de rom
  • 3 plicuri zahar vanilat
  • frisca
  • 700 ml smantana
  • 400 g zahar
  • 1 plic intaritor de frisca
  • decor
  • bilute colorate
  • mandarina
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort simplu:

Pregatim frisca batand bine smantana cu zaharul pana se dizolva zaharul bine, iar la sfarsit adaugam intaritorul de frisca.

Apoi pregatim siropul: punem apa la fiert cu plicurile de zahar vanilat, lasam sa fiarba cateva clocote. Il luam de pe foc, dupa care adaugam esenta de rom si il lasam sa se raceasca.

Pregatim o tava cu pereti detasabili (eu am pus in tava cu pereti detasabili ca sa fiu sigura ca sa ramane frisca acolo=))))) si fiecare rand de piscoturi pe care il punem il inmuiem in sirop si incepem un rand piscoturi, un rand frisca, si continuam asa. Eu am pus 3 randuri de piscoturi, dupa care ornam cum dorim. Eu am pus niste feliute de mandarina si niste bilute colorate. Dam la rece cca 2-3 ore si Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort simplu" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

Bya Ralu 1

10.02.2012, 11:04

gaby_gabytza 1

10.02.2012, 11:42

multumesc pt apreciere

oana_pisicutza16 1

09.04.2012, 14:25

chiar foarte simplu

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tort racoros - de Sf.Mihail si Gavril