Tort simplu

de gaby_gabytza in Torturi, 9 Feb 2012 | 4642 vizualizari

 

o reteta usoara special facuta pt mn>:)

 

INGREDIENTE

  • blat
  • piscoturi
  • sirop
  • 200 ml apa
  • esenta de rom
  • 3 plicuri zahar vanilat
  • frisca
  • 700 ml smantana
  • 400 g zahar
  • 1 plic intaritor de frisca
  • decor
  • bilute colorate
  • mandarina
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort simplu:

Pregatim frisca batand bine smantana cu zaharul pana se dizolva zaharul bine, iar la sfarsit adaugam intaritorul de frisca.


Apoi pregatim siropul: punem apa la fiert cu plicurile de zahar vanilat, lasam sa fiarba cateva clocote. Il luam de pe foc, dupa care adaugam esenta de rom si il lasam sa se raceasca.


Pregatim o tava cu pereti detasabili (eu am pus in tava cu pereti detasabili ca sa fiu sigura ca sa ramane frisca acolo=))))) si fiecare rand de piscoturi pe care il punem il inmuiem in sirop si incepem un rand piscoturi, un rand frisca, si continuam asa. Eu am pus 3 randuri de piscoturi, dupa care ornam cum dorim. Eu am pus niste feliute de mandarina si niste bilute colorate. Dam la rece cca 2-3 ore si Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort simplu" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

Bya Ralu 1

10.02.2012, 11:04

gaby_gabytza 1

10.02.2012, 11:42

multumesc pt apreciere

oana_pisicutza16 1

09.04.2012, 14:25

chiar foarte simplu

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu visine si urda

de oanapl 5

ieri la 23:19

Japoneze

de RODIMUR 4

ieri la 22:00

Pâine de casă

de RODIMUR 4

ieri la 20:53

Clatite cu branza si dovlecel

de Adi 3

ieri la 19:34

RETETA RECOMANDATA
Tort cu piscoturi