Tort simplu

de gaby_gabytza in Torturi, 9 Feb 2012 | 5444 vizualizari

 

o reteta usoara special facuta pt mn>:)

 

INGREDIENTE

  • blat
  • piscoturi
  • sirop
  • 200 ml apa
  • esenta de rom
  • 3 plicuri zahar vanilat
  • frisca
  • 700 ml smantana
  • 400 g zahar
  • 1 plic intaritor de frisca
  • decor
  • bilute colorate
  • mandarina
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort simplu:

Pregatim frisca batand bine smantana cu zaharul pana se dizolva zaharul bine, iar la sfarsit adaugam intaritorul de frisca.


Apoi pregatim siropul: punem apa la fiert cu plicurile de zahar vanilat, lasam sa fiarba cateva clocote. Il luam de pe foc, dupa care adaugam esenta de rom si il lasam sa se raceasca.


Pregatim o tava cu pereti detasabili (eu am pus in tava cu pereti detasabili ca sa fiu sigura ca sa ramane frisca acolo=))))) si fiecare rand de piscoturi pe care il punem il inmuiem in sirop si incepem un rand piscoturi, un rand frisca, si continuam asa. Eu am pus 3 randuri de piscoturi, dupa care ornam cum dorim. Eu am pus niste feliute de mandarina si niste bilute colorate. Dam la rece cca 2-3 ore si Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort simplu" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

Bya Ralu 1

10.02.2012, 11:04

gaby_gabytza 1

10.02.2012, 11:42

multumesc pt apreciere

oana_pisicutza16 1

09.04.2012, 14:25

chiar foarte simplu

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

 merisor

9810 puncte

RODIMUR

8220 puncte

Rocsi

5000 puncte

mirela0911

4940 puncte

 Adi

4000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Beef Wellington
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Focaccia cu carnat si rozmarin

ieri la 23:56

Mancare de fasole cu afumatura, la slow cooker Crock-Pot

de Ancutsa 5

ieri la 20:20

Bostan copt cu paprika afumata si curcuma

de buggy 1

ieri la 19:14

RETETA RECOMANDATA
Tort cu piscoturi