Tort duo de ciocolată

de Rita Ilies in Dulciuri, 2 Iun 2015 | 8925 vizualizari

COMENTARII (46)

gaby_duceag 1

02.06.2015, 12:03

bai e real?

Rita Ilies 1

02.06.2015, 12:03

Nu. A fost!

Gicuta 1

02.06.2015, 12:03

Rita Ilies 1

02.06.2015, 12:04

Gicuța

gaby_duceag 1

02.06.2015, 12:08

Sunt fara cusur! Perfecte, frumoase, bune!

Rita Ilies 1

02.06.2015, 12:09

Mulțumesc, Găbița!

miki_a 1

02.06.2015, 12:17

De revista! Bravo!

Merisor 1

02.06.2015, 12:18

Bya Ralu 1

02.06.2015, 12:21

ce fain e!bravo

Gherca Daniela 1

02.06.2015, 12:22

superb putin spus!

MotanLaOale 1

02.06.2015, 12:30

frumos

diaconta 1

02.06.2015, 12:37

Deci mi-ar fi mila sa mananc din el felicitari

Catalina L 1

02.06.2015, 12:49

f frumos ...superb

Andra_Constantinescu 1

02.06.2015, 13:37

mirela0911 1

02.06.2015, 13:50

Ce frumusete de tort!

simona72 1

02.06.2015, 14:29

Superb!

Dya Daniela Andrei 1

02.06.2015, 14:45

Arata superb!

Ela68 1

02.06.2015, 15:01

ce frumusel

Bucataras Anca 1

02.06.2015, 15:16

felicitari, e grozav!

Bunica 1

02.06.2015, 16:49

O bunatate ciocolatosul!

Rita Ilies 1

02.06.2015, 16:55

Vă mulțumesc frumos! Eu l-aș fi tăiat imediat, dar cum nu-a fost a meu ( niciunul ), am stat și-am salivat.

Criss 1

02.06.2015, 17:50

Rita Ilies 1

02.06.2015, 18:00

sebirizescu 1

02.06.2015, 18:38

Rita Ilies 1

02.06.2015, 19:25

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Tort Trufa