Tort exotic

de stratulatgeorgiana in Torturi, 4 Iun 2013 | 1215 vizualizari

 

mmmm racoros si apetisant

 

INGREDIENTE

  • 10oua
  • 10lg zahar
  • 10lg faina
  • 1esenta rom
  • 2plicuri crema de prajituri cu castane
  • 1ananas
  • 1portocala
  • 1kiwi
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort exotic:

Se bat ouale integi cu zaharul pana devin spuma,,,se amesteca cu o spatula de silicon faina si la final se adauga esenta de rom.Compozitia astfel obtinuta se pune intr-o tava de preferat rotunda.Se da la cuptor 30min-45min.Apoi se lasa sa se raceasca


Separat se face crema urmand instructiunile de pe pachet si se taie cuburi fructele.Cand blatul s-a racit se taie in 3 si se insiropeaza cu sirop facut din 500ml apa,4-5lg zahar si esenta dupa preferinta (eu am ales rom).


Dupa ce s-a insiropat se adauga crema apoi fructele si iar un blat pana la ultimul.Deasupra se imbraca in crema si se orneaza cu fructe si ciocolata rasa.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort exotic" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

- Andreea - 1

04.06.2013, 09:18

Daca e cu castane...imi place sigur...

sasha 1

04.06.2013, 09:18

Rocsi 1

04.06.2013, 14:57

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Tort exotic