Tort exotic

de stratulatgeorgiana in Torturi, 4 Iun 2013 | 638 vizualizari

 

mmmm racoros si apetisant

 

INGREDIENTE

  • 10oua
  • 10lg zahar
  • 10lg faina
  • 1esenta rom
  • 2plicuri crema de prajituri cu castane
  • 1ananas
  • 1portocala
  • 1kiwi
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort exotic:

Se bat ouale integi cu zaharul pana devin spuma,,,se amesteca cu o spatula de silicon faina si la final se adauga esenta de rom.Compozitia astfel obtinuta se pune intr-o tava de preferat rotunda.Se da la cuptor 30min-45min.Apoi se lasa sa se raceasca


Separat se face crema urmand instructiunile de pe pachet si se taie cuburi fructele.Cand blatul s-a racit se taie in 3 si se insiropeaza cu sirop facut din 500ml apa,4-5lg zahar si esenta dupa preferinta (eu am ales rom).


Dupa ce s-a insiropat se adauga crema apoi fructele si iar un blat pana la ultimul.Deasupra se imbraca in crema si se orneaza cu fructe si ciocolata rasa.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort exotic" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (4)

Andreea Caroline 1

04.06.2013, 09:18

Daca e cu castane...imi place sigur...

sasha 1

04.06.2013, 09:18

Rocsi 1

04.06.2013, 14:57

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert - Clafoutis cu cirese
  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tort exotic